Na Marakani doneli neočekivanu odluku za derbi: Zvezdaši ubeđuju klub da je promeni, jer strahuju od Grobara

Posle nekoliko godina ponovo će na jugu Marakane biti stolica na derbiju

  • 83
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je donela odluku da ne skida stolice sa južne tribine uoči 153. Večitog derbija. Iako su se u proteklih nekoliko derbija uvek sa tribine na kojoj se okupljaju navijači Partizana skidale stolice, ovoga puta to neće biti slučaj.

>>> Izašle kvote za Večiti derbi: Zvezda je po kladionicama ozbiljan favorit protiv Partizana!

Zvezda je procenila da je previše skupo da se sklanja, pa ponovo postavlja 8.000 stolica. Grobari će posle dužeg perioda na Marakani imati ''pun komfor''.

Rukovodstvo crveno-belih je odlučilo da veruje da neće biti štete kada su stolice na južnoj tribini u pitanju i da neće videti scenario kao sa 121. ili 137. večitog derbija, kada je mnogo stolica polomljeno i zapaljeno od strane Grobara.

Navijači Zvezde inače već pišu komentare na Zvezdinom Instagramu i mole klub da promeni odluku i da skine stolice, jer veruju da će ih Grobari namerno zapaliti.

Pogledajte kako je to izgledalo na 137. večitom derbiju:

Nakon toga uglavnom su se stolice skidale sa juga Marakane, ali Grobarima nije bio problem da pale južnu tribinu na derbiju čak i kada su stolice bile skidane i kada su bili na betonu.

Tada je i nastala jedna od najupečatljivijih scena na derbiju, kada su navijači Partizana napravili veliki požar na 145. večitom derbiju, kada su zapalili zastavice od koreografije i napravili nekoliko velikih buktinja koje su ličile na logorsku vatru.

Prisetite se kako je to izgledalo:

Ostaje nada da na 153. Večitom derbiju neće biti sličnih scena i da će sve proteći u miru. Meč između Zvezde i Partizana na programu je 4. marta od 18. časova.

>>> Vieira iz Japana poručio ko će rešiti večiti derbi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aqwer

    28. februar 2017 | 19:47

    Je l ima ponudjena kvota u nekoj kladionici da ce biti gadjana stolicama??!!Najsigurniji nacin da se zaradi malo para. ;)

  • Ноле

    28. februar 2017 | 20:06

    Браво Терзићу.Ем ће да плате столице ем ће да попију суспензију.

  • Joca BG

    1. mart 2017 | 00:48

    Probaj na Old Trafordu,ili Vembliju da polomis stolicu (1) da vidis gde ces da zavrsis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA