≫ 

PSŽ je na Tviteru napisao samo jednu reč posle brutalnog poraza od Barse (FOTO)

Parižani su doživeli neverovatan poraz na Kamp Nou, iako su ih svi već videli u narednoj rundi posle pobede od 4:0 na Parku prinčeva

  • 6

Fudbalski svet je u sredu bio svedok najvećeg preokreta u istoriji ove igre! Barselona je uradila nemoguće i po prvi put se desilo da u Ligi šampiona jedan klub u revanšu nadoknadi poraz od 4:0 iz prvog duela.

>>> Poslušaje reakcije komentatora širom sveta na 6. gol Barse: Bosanac je apsolutni pobednik! (VIDEO)

Barsina kaznena ekspedicija je slavila sa 6:1 i tako režirala priču o kojoj će se tek pričati u godinama koje dolaze. Pari Sen Žermen je imao sve u svojim rukama. Imao je 4:0 iz prvog duela, postigao je gol u gostima i držao Barsu na 3:1 do same završnice, odnosno 88. minuta, a onda se sve raspalo kao kula od karata.

>>> Enrike se povredio dok je slavio! Trener Barselone se potpuno izgubio od sreće (VIDEO)

>>> Nerealno koji su trik iskoristili za konačnu pobedu: PSŽ-ov fudbaler otkrio šta je pričao sa igračima Barselone na poluvremenu! (VIDEO)

Navijači ''Svetaca'' bili su razočarani, kao i igrači, trener i bogati vlasnici koji su uložili milione u stvaranje ultra-bogatog tima.

Po završetku utakmice, administratori nisu imali snage i volje da bilo šta pišu. U opisu utakmice stavili su samo - razvaljeni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Co21

    9. mart 2017 | 12:29

    Mislim onako realno, nisam bas nesto ubedjen da su barsini svi golovi bili regularni, ali kako god drago mi je sto su prosli. Iako nisam barselonin sipmatizer drago mi je samo zato sto pobedili ekipu koja jednostavno nije smela da sebi dozvoli tako nesto. PSG mi je delovao kao ekipa toliko rastimovano da bi izgubiki i sa 10:1 da je ovima trebalo. Takva ekipa nije ni trebala proci grupnu fazu LS

  • Miodrag.....

    9. mart 2017 | 11:10

    I ja isto mislim....

  • MOMO

    9. mart 2017 | 12:43

    Sram vas bilo PSŽ! Svi treba da napustite fudbal kao igru i da se posvetite čuvanju ovaca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA