≫ 

Đurđević nastavio dominaciju, gol i asistencija za pobedu Partizana! (VIDEO)

Novi test za Partizan prošao uspešno

  • 31

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost u Lučanima sa 2:0, golovima Leonarda i Đurđevića.

Krenuo je Marko Nikolić u meč sa proverenim snagama, u ofanzivi su bili Đurđević i Leonardo uz podršku Tavambe, koji se i dalje uklapa u ekipu. Mladost je pokazala hrabrost i želju za nadigravanjem, ali je imala i periode kada se grčevito branila.

Tako je bilo u završnici prvog poluvremena, kada su sve raspoložive snage bile ispred šesnaesterca, ali je Uroš Đurđević izdržao jedan duel i asistirao Leonardu za 1:0.

U nastavku, nekoliko puta je Mladost ozbiljno napala, ali domaća ekipa nema pravog realizatora i štoperi Partizana su sa svim opasnostima lako izlazili na kraj. Tek u 75. minutu se beogradski tim ponovo probudio, Leonardo je šutirao nezgodno i lopta je odskočila na petercu i zbunila golmana, koji je odbio do Đurđevića na glavu za 2:0, čime je sve bilo praktično rešeno.

Mladost - Partizan 0:2

(Leonardo 42, Đurđević 75)

Mladost: Krznarić, Milošević (od 65. Obiora), Milošević, Šatara, Pešić, Pejović, Radivojević (od 79. Golubović), Milosavljević, Andrić, Bojović, Pavlović.

Partizan: Kljajić, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Everton, Janković (od 88. Kosović), Leonardo, Đurđević (od 89. Jovanović), Tavamba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    12. mart 2017 | 14:35

    Providna NAMJEŠTALJKA u Lučanima.

  • guchanac-navijac

    12. mart 2017 | 15:32

    Hajmo sada ako smete da pitate Milovanovica i Nikolica, zasto NIJE SMEO DA IGRA najbolji igrač Mladosti Jovanović ( koji je davao golove ZVEZDI )!??? :))) E jade jedne, sada je "čista" pobeda....inače se obezbedili Grujićem da im sudi meč ( grobar sa fejsbuka koji je oštetio ZVEZDU protiv Vojvodine kada nije isključio Vuksanovića) !!! Pitajte se zašto igrači Mladosti GINU protiv ZVEZDE a protiv Partizana se sklanjaju, preslikani Metalac.....dok ne dođe Zaglebje...onda ce Nikolic da kaže, neiskustvo...nije neiskustvo, nego se ne sklanjaju ćelavko...Neka pitaju ko je sa gospodinom D pricao u Lucanima da se na neki nacin pomogne partizanu na bilo koji nacin...da se sklone 3 najpouzadanija igrača Mladosti iz protokola....e BRUKE !!!

  • Nikolaks

    12. mart 2017 | 15:38

    Kako se partizai filijale sklanjaju. Mogu svi organizovano na belom otoku da igraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA