Radonjić imao poruku za navijače Zvezde: Ovo morate da uradite ako hoćete Evroligu i sledeće sezone!

Trener crveno-belih bio je jasan na konferenciji za medije

  • 7

Crvena zvezda je pobedila Budućnost u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige i time izabrala da upravo protiv Podgoričana igra u polufinalu.

Prvi meč je već u nedelju, a trener crveno-belih Dejan radonjić je imao važnu poruku za navijače.

>>> A SAD, PLEJ-OF: Saznajte kad se Zvezda i Partizan bore za finale ABA lige!

>>> Radonjić poludeo na tajm autu: Šta radiš? Dečko, jesi li ti normalan? (VIDEO)

- Hvala publici, ima obavezu u nedelju da dođe i napune Pionir u polufinalu plej-ofa zbog važnosti meča, ako hoće da gleda Evroligu opet. Mnogo će teško biti, zato moramo svi zajedno da se stisnemo kao jedan i da izdržimo sve ovo u narednih mesec dana - jasan je bio Radonjić:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Što se tiče rasporeda, nije dobro, osim što treba da igramo svaka dva, tri dana, čeka nas peti ciklus Evrolige sa dva meča u tri dana i težina svih opterećenja, i psihičkih i fizičkih je ogromna. Igramo polufinale između dva meča Evrolige, to su najvažniji mečevi i to je toliko teško. Jedini smo u Evropi koji moramo da izdržimo sve to. Imali smo opterećenja i prošlih sezona, ali je ovo prvi put ovako. Zato tražim da se vidi prava Zvezda na svim mestima, ne samo na terenu, u nedelju, a mi ćemo dati sve od sebe na terenu.

Zvezda je ostvarila i rekord ABA lige - 25 pobeda i samo jedan poraz.

- To će ostati zapisano, ali meni ništa ne znači dok ne osvojimo ABA ligu. Dok to ne ostvarimo neće značiti ništa ako ne ispunimo taj cilj. Nadam se da nećemo imati mnogo problema sa povredama i izostancima, ali o svemu što se tiče ABA lige nakon završetka sezone nadam se takve da ćemo svi biti zadovoljni - rekao je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel Delije Sever

    14. mart 2017 | 19:29

    Radonju za PRECEDNIKA DRZAVE!

  • PFC

    14. mart 2017 | 13:30

    Srećni smo, jer je nas PARTIZAN živ i u vrhu je tabele sa tri državna projekta (fmp, buducnost, cedevita), ali opet nismo srećni kao vi…Tu vašu oduševljenost što ste našli novi klub (fmp iz sela železnika), pa to je prosto neprocenljivo... Da podsetim klubovi iz nekoliko zemalja su primorani da igraju odredjena takmičenja, klubovi iz dve zemlje ih TUŽE sudu, u Evroligi je od 16 ekipa, 4 iz Turske, od kojih su 3 više nego prosečne… Izgleda, da su svi glupi pa ne prepoznaju plaćenog nacistu Bertomea i njegov savrseni i vrhunski rad. Ovo su plaćenici evropske interesne košarke (PROPAST)…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA