Ko je najslabija karika u odbrani Zvezde? Napadač Čukaričkog dobio zanimljivo pitanje pred meč sa crveno-belima (FOTO)

Ognjen Ožegović će biti glavna uzdanica Brđana protiv crveno-belih

  • 1

Fudbaleri Čukaričkog i Crvene zvezde u nedelju od 15.00 časova igraju derbi 27. kola Superlige, a domaći tim najviše se uzda u raspoloženje napadača Ognjena Ožegovića.

Momka koji je ponikao na Marakani, ali koji ne želi da se osvrće u prošlost. Tako je barem sam rekoa na konferenciji za medije.

>>> Važna vest za navijače Zvezde pred gostovanje Čukaričkom!

>>> Božović najavio povratak Ristića, a dva talenta seli u omladince!

Upravo na toj konferenciji pred meč sa crveno-belima, Ožegović je dobio zanimljivo pitanje - KO JE NAJSLABIJA KARIKA U ODBRANI ZVEZDE?

- Nema slabih karika i nikoga ne bih izdvajao. Lukovića i Frimponga sam gledao u derbiju i odlični su u tandemu. Bekovi su im dobri i u napadu i odbrani. Imaju dobar tim, Zvezda pet šest godina nije imala bolji, ali i mi igramo dobro. Od letos od kad sam došao u poslednjih pet utakmica igramo najbolje. Iz dobre atmosfere proizilaze rezultati - jasan je bio Ožegović:

Foto: fkčukarički Foto: fkčukarički

- Trebalo bi da uđemo sa poštovanjem u utakmicu. Poslednju je Čukarički kući ubedljivo izgubio Zvezde i to treba gledati kao veliku opomenu. Imaju dobar tim..Mi imamo dobru atmosferu u ekipi, puni smo samopouzdanju, imamo sve preduslove i nadam se punom stadionu. Ako odigramo kako znamo i umemo nadam se povoljnom rezultatu.

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je za njegovu ekipu pozitivan rezultat u utakmici protiv Crvene zvezde sve osim poraza.

- Mi smo u donjem delu tabele, Zvezda je prva. U poslednje vreme igraju promenljivo, ali opet pokazuju kvalitet. U Novom Sadu su to najbolje pokazali kada su od 2:0, preokrenuli do 3:2, što dovoljno govori o njima. Imaju individualni, ali i kolektivni kvalitet, imaju igrače koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Mi moramo da budemo koncetrisani svih 90 minuta i da broj grešaka svedemo na minimum. Da nam se ne ponove greške kao protiv Borca iz prvog poluvremena. Sve to moramo da uradimo kako bismo napravili pozitivan rezultat, a pozitivan rezultat za nas ovde je sve osim poraza - rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u klubu.

Foto: fkcukaricki.rs Foto: fkcukaricki.rs

Lalatović je ocenio da ukoliko bude sportske sreće i ako ne bude straha, za koji, kako je istakao, ne postoji razlog, njegova ekipa može do rezultata.

- Ako izgubite od Zvezde to su manje više svi očekivali, ali ako pobedite vi ste junaci.

Vezano za kadrovsku situaciju, Lalatović je rekao da su pod znakom pitanja Bogosavac i Radonjić jer su se u četvrtak na treningu jako sudarili i povredili kolena.

- Obojica su napustili trening i sada su na terapijama. Ja se nadam da će se do nedelje. Đurić je protiv Borca dobio kartone, dok je Bašanović povredio tetivu na utakmici B timova protiv Zemuna. Docić se oporavio, poslednja tri dana je u punom treningu i konkurisaće za tim. To me raduje, jer je on jako bitan igrač za nas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA