Navijači Zvezde su se pitali zašto ne igra, Grof ga je napokon vratio u ekipu za meč sa Čukaričkim!

Trener crveno-belih izvršio nekoliko promena u sastavu

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde od 15.00 časova igraju derbi meč 27. kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog, a za ovaj susret na Banovom Brdu napokon će konkurisati i Slavoljub Srnić.

Omaleni vezista nije bio u planovima Miodraga Grofa Božovića od početka proleća i navijači su se s pravom pitali zašto je jedna od njaboljih igrača iz prošle sezone sklonjen iz tima.

Odluka da se Srnić vrati verovatno je povezana s onom da se Luka Adžić priključi omladinscima s obzirom na to da je sin nekadašnjeg fudbalera i funkcionera crveno-belih Ivana Adžića ''kupio'' svoje mesto među rezervama.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Pored Srnića, za meč sa Čukom konkurisaće i Mihailo Ristić koji se oporavio od povrede.

Miodrag Božović je odredio ove fudbalere za derbi sa Brđanima:

Filip Manojlović, Nemanja Supić, Marko Petković, Dušan Anđelković, Aleksandar Luković, Abraham Frimpong, Damjan Le Talek, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Marko Poletanović, Nenad Milijaš, Gelor Kanga, Džon Ruiz, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić, Ričmond Boaći i Predrag Sikimić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA