≫ 

Muslin nije imao kompletan tim na okupljanju u Staroj Pazovi (VIDEO)

Nekolicina fudbalera su stigli kasnije na okupljanje nacionalnog tima

  • 0

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi u sklopu priprema za kvalifikacioni meč protiv Gruzije koji je na programu u petak od 18 časova u Tbilisiju. Većina reprezentativaca stigla je u Kuću fudbala, gde od 12 časova imaju sastanak sa selektorom Slavoljubom Muslinom.

>>> Ovim rečima se Muslin obratio Đurđeviću kada ga je dočekao na okupljanju reprezentacije

Ipak, A tim Srbije nije kompletan u potpunosti, i prvi sastanak je protekao bez nekoliko fudbalera koji nisu mogli ranije da stignu jer su imali kasnije letove za Beograd.

To su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Kolarov i Jagoš Vuković koji su se saigračima pridružili nešto posle 14.00 časova.

Takođe, i Zoran Tošić je kasnio i stigao je oko 13.00 časova.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Utakmica u Gruziji nije najvažnija u ovom kvalifikacionom ciklusu, ali za mene jeste jer je naredna. Idemo po tri boda, ali znamo da neće biti lako. Svaki bod je važan, isti su i protiv "malih" i drugih. Mi smo i u Velsu išli na na pobedu, ali smo na kraju osvojili bod - rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Prema njegovim rečima Gruzijci su u najmanju ruku nepredvidiva reprezentacija.

- Mogu da odigraju vrlo dobro, pa čak i protiv najboljih selekcija Evrope, ali i da podbace protiv slabijih od sebe. Poznajem njihov mentalitet, radio sam sa dosta gruzijskih reprezentativaca u Rusiji - istakao je Muslin uz konstataciju da je zadovoljan formom igrača i da će ostati dosledan formaciji.

Pogledajte šta je sve Muslin rekao novinarima na okupljanju reprezentativaca. Imao je i sjajnu vest o ''srpskom Ibrahimoviću''.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA