Euforija u Moskvi zbog Zvezde: Kapiten Spartaka najavio dolazak uz bratski šal (FOTO)

Rusi spremni za Beograd

  • 5

Prijateljska utakmica između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja će biti odigrana u subotu, 25. marta u 18 časova, privlači veliku pažnju i u Srbiji, i u Rusiji. Prenos ove utakmice biće realizovan i u Srbiji i u Rusiji, a veliki broj navijača iz Rusije najavio je svoj dolazak.

- Blagajne su otvorene, i prodaja karata ide dobro, naročito za severnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“. Još jednom podsećamo da je karte moguće kupiti i putem interneta, tačnije sajta www.iticket.rs. Osim što, očekivano, vlada veliko nestrpljenje među navijačima ova dva kluba, i fudbaleri s nestrpljenjem iščekuju početak ove utakmice. Iz Rusije nam stiže fotografija kapitena Spartaka Denisa Glušakova, koji se slikao sa šalom koji su Rusi pripremili pred ovu utakmicu, a koja najbolje oslikava euforiju koja vlada u ruskom taboru. Fudbaleri Spartaka iz Moskve će u prestonicu Srbije stići u petak - saopštila je Zvezda.

Blagajne Marakane otvorene su svakog dana od 11 do 16 časova, a na dan utakmice radiće od 11 do 18 časova. Navijači koji imaju sezonsku ulaznicu za aktuelnu sezonu, na utakmicu će moći da uđu besplatno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA