TRANSFER NA MARAKANI: Bitan član Zvezde ide na Maltu!

Dosadašnji koordinator skauting službe Zvezdine omladinske škole, Vladimir Simović, prihvatio je ponudu Balzana i postaće sportski direktor tog kluba, koji se trenutno na Malti bori za titulu

  • 3
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Crvena zvezda, tačnije njena Omladinska škola, ostala je bez dosadašnjeg koordinatora skauting službe, pošto Vladimir Simović napušta tu poziciju. On je prihvatio ponudu sa Malte da postane sportski direktor Balzana, trenutno drugoplasirane ekipe u tamošnjem prvenstvu.

Simović je početkom ove sezone došao u skauting službu crveno-belih sa posebnim zaduženjima za regrutaciju kvalitetnih mladih igrača u sve selekcije omladinske škole. Od septembra je angažovano desetak novih mladih igrača koji su uspešno prošli probe u svim selekcijama Zvezdine akademije, a sada je dobio znatno povoljniju finansijsku ponudu, a takođe i mesto koje predstavlja napredak u profesionalnom smislu, što je i prihvatio.

>>> ZVEZDIN ČOVEK IZ SENKE: Skaut sa Marakane otkriva za Telegraf kako pronalaze pojačanja!

Njegov novi poslodavac Balzan FC je novi ambiciozni klub iz istoimenog gradiča na Malti, koja zadnjih nekoliko godina beleži solidne rezultate u domačim okvirima, ali ove sezone je i u direktnoj borbi za titulu sa tamošnjim velikanima Hibernijansom i Valetom za mesto koje će im garantovati kvalifikacije za Ligu šampiona, Klub je u rezultatskoj ekspanziji poslednjih godina od kada je gazda kluba postao australijski biznismen poreklom sa Malte, Anton Tagliafero.

Poslednjih godina sve više sportskih radnika i trenera iz Srbije ide u zemlje koje su u fazama sportskog razvoja i napretka, a u kojima fali stručnih kadrova, a dosadašnji Zvezdin koordinator skautinga omladinske škole je poslednji u nizu.

Simović je u razgovoru za Telegraf rekao da mu je bila privilegija da radi u Zvezdi, i istakao je da klubu želi sve najbolje u nastavku šampionata, u svim kategorijama, od prvog tima do omladinske škole.

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- U prethodnom periodu sam imao veliku privilegiju i obavezu da učestvujem u radu giganta kakav je Crvena zvezda gde sam naučio šta je šampionski mentalitet, kao i da stalni imperativ pobeda mora da ide zajedno uz kvalitetne igre svih selekcija i nadam se da ču to iskustvo preneti i u moj budući klub, prvenstveno na seniorskom nivou, ali i u organizaciji kluba.

- Malta je zemlja u kojoj je fudbal u velikoj ekspanziji sto pokazuju igre i rezultati na evro sceni prethodnih godina. Balzan je hit Malte od kada je klub preuzeo gospodin Tagliafero. Klub je prethodne dve sezone izborio učešće u Evropi, a ove sezone je na putu da napravi još jedan veliki iskorak i napadne prvo mesto do kraja prvenstva.

- Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi, direktorima koji su mi pružili poverenje, svim trenerima, kao i saradnicima iz skauting službe. Klubu želim što više uspeha u budućnosti i titule u svim selekcijama od predpetlića do seniora - rekao je Vladimir Simović za Telegraf.

Daljinac baner

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevo

    23. mart 2017 | 14:10

    Kvalitet uvek ispliva. Bice ovoga jos, svi strucnjaci ce ici trbuhom za kruhom van Srbije.

  • Igra Se Do Reklame Ne Do Linije

    23. mart 2017 | 14:23

    iz giganta u gigant hahaha

  • Rad se uvek nagradi

    23. mart 2017 | 13:52

    Cuvena Zvezdina skola. Hahahahahahahahahahaha pa opet haaahahahahaha opet aaaahahahahahahahhhhhhaaaaaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA