≫ 

Najveći heroji Srbije biće gosti Zvezde na utakmici sa Spartakom

Crveno-beli će u subotu imati specijalne goste na stadionu

  • 16

Fudbalski klub Crvena zvezda, kao i njeni najverniji navijači, sa velikom pažnjom pristupili su organizaciji prijateljske utakmice sa moskovskim Spartakom, koja je zbog dobro poznate rusko-srpske veze i konekcije navijača dva kluba, mnogo više od pukog nadigravanja timova.  

>>> Delije pozivaju na rusko-srpsku šetnju pred meč sa Spartakom

Očekuje se veliki broj navijača u subotu, a među onima koji će uveličati crveno-beli spektakl biće i srpski heroji koji su se borili na Košarama za vreme NATO i albanske agresije.

Priča o junacima koji su položili živote u paklu Košara inspirisala je ljude u Zvezdi i verne navijače da te hrabre ljude obraduju pozivom na utakmicu.

Zvezda je u petak, na dan početka NATO agresije na našu zemlju, saopštila da će u  subotu imati specijalne goste.

Saopštenje prenosimo u celosti

Danas je godišnjica početka zločinačkog bombardovanja naše zemlje 1999. godine. Zbog toga će u subotu od 18 časova, na našem stadionu će kao posebni gosti biti i vojnici koji su učestvovali u borbama na Košarama, i koji su uprkos užasnoj ofanzivi sa zemlje i iz vazduha sačuvali taj deo srpske teritorije i nisu dozvolili neprijtelju da se probije u Srbiju. Oni su organizovani u udruženje "Heroji sa Košara".

Oni će biti gosti Crvene zvezde u okviru akcije Delija prikupljanja potpisa za podizanje trga i spomenika svim braniocima Kosmeta od 1998. do 1999. godine.

Crvenoj zvezdi će biti posebna čast da ugosti srpske borce na meču protiv Spartaka i na taj način još jednom pokaže zahvalnost za sve što su uradili za našu zemlju, ali i da oda počast svima koji su dali svoje živote u odbrani srpskih teritorija. Pamtimo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ***

    24. mart 2017 | 15:46

    Srce heroja zauvek živi...

  • Aleks 58

    24. mart 2017 | 15:30

    Svaka čast. I da se nikada ne zaborave junaci sa Kosara!!

  • aleksandar

    24. mart 2017 | 17:06

    Bravo moja Zvezdo. Ti si uvek bila ponos Srpstva. Za sve izdajnike pretnja, zato samo hrabro napred. Oteracemo i ovo zlo koje nas je snaslo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA