Fenomenalna parola navijača Olimpijakosa na godišnjicu NATO bombardovanja: Mnoge koji su im zviždali u Areni će biti sramota (FOTO)

Crveno-beli iz Atine jasno poručili da će uvek biti uz Srbiju i na dan kojeg se sa setom sećaju svi u našoj zemlji

  • 19

Navijači Olimpijakosa nisu zaboravili ''Milosrdnog anđela'' koji je na današnji dan, pre tačno 18 godina bombama zasuo Srbiju iz aviona NATO pakta. Na utakmici protiv Real Madrida u Pireju oni su razvili transparent kojim jasno stavljaju svima do znanja da će zauvek biti uz Srbiju.

Oni su razvili ogroman crveno-beli transparent na kome je pisalo Kosovo je Srbija. Upravo posle NATO agresije srpska vojska i policija, kao i stotine hiljade Srba moralo je da ode sa Kosova, koje je nakon toga okupirano od strane Albanaca, a kasnije de proglasilo i nezavisnost.

Fanovi crvenih iz Atine su još jednom pokazali da vole Srbiju, kao i navijače Zvezde, sa kojima su u bratskim odnosima. Ipak, na utakmici u Areni je veliki broj obične publike među navijačima Zvezde zviždao igračima Olimpijakosa i negodovalo je zbog pesama na srpskom jeziku.

Posle ovoga će mnoge verovatno biti sramota što su to radili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. mart 2017 | 21:52

    Zasto bi ikoga bilo sramota sto su im zvizdali? Ako je Zvezda na prvom mestu onda su svi ostali nebitni. Navijam za Olimpijakos kad igra protiv bilo koga osim Zvezde. Uostalom i oni su zvizdali Zvezdi u Pireju.

  • Vuk1989

    24. mart 2017 | 23:10

    Mene je jedino sramota vodja navijaca Zvezde kojima su ovi gosti bili bitniji od Zvezde. Zvizdacu i rodjenom ocu, manijaci podrepaski! Zvezda iznad svih!!!!

  • P.R

    24. mart 2017 | 22:55

    NASA BRCA GRCI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA