≫ 

Igra za zatvor, a ne crveni: Prvo je pustio krv Tadiću, sad je jezivo slomio nogu nesrećnom Ircu! (VIDEO)

Krvnik iz Velsa ponovo u akciji

  • 13

Simus Kolmen iz Republike Irske doživeo je strahovit prelom posle horor starta Nila Tejlora, koji je 2016. slomio nos Dušanu Tadiću.

Fudbaler Aston Vile izgleda da vrlo retko koristi mozak na terenu, pa je tako bilo i ostrvskom derbiju protiv Iraca, kada je neoprezno uklizao Kolmenu i izazvao prelom noge.

- To je strašan prelom, fantastičan je igrač i čovek, velika je šteta za ekipu i klub što ćemo biti bez njega dugo. Video sam njegovu reakciju i izgledao je baš loše - rekao je posle utakmice selektor Iraca Martin O'Nil.

Prestravljenom Kolmenu je bila neophodna doza kiseonika na terenu, posle čega je prevezen u bolnicu, kao nova žrtva nemarnog Velšanina.

Podsećanja radi, Tejlor je slomio nos Dušanu Tadiću u Kardifu, ali se lider Orlova nije dao, nastavio je da igra uprkos velikom riziku da pogorša stanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vavilonac

    25. mart 2017 | 10:05

    Svi oni igraju kao drvosece..ovom treba dozivotna zabrana.

  • Danilo K

    25. mart 2017 | 13:41

    Ne bi taj meni više fudbala video ni na playstation-u! Koliko njih još treba da upropasti da bi mu doživotno zabranili da pipne loptu i u dvorištu?! Jel se neko pita šta će taj momak sad da radi u životu ako se ne vrati fudbalu?!

  • Miodrag.....

    25. mart 2017 | 10:09

    Odmah s njim u Padinjak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA