On je pravi napadač za Crvenu zvezdu: Na 19 mečeva dao je 13 golova i košta pola miliona (VIDEO)

Gruzijski novinar Tengiz Pačkorija govorio je o napadaču njihove selekcije koji je dao gol Srbiji u kvalifikacijama

  • 18

Na dan meča između Gruzije i Srbije u Tbilisiju, Telegraf je skrenuo pažnju da bi najveća opasnost po gol Vladimira Stojkovića mogao da bude napadač domaćeg tima Nika Kačarava.

Ne toliko zbog partija u nacionalnom dresu, koliko zbog sjajnih partija Kačarave na Kipru ove sezone. Sumnje su se ispostavile kao tačne, jer je gorostasni napadač već u 5. minutu zatresao mrežu Srbije.

Da je njegov saigrač sredinom prvog poluvremena pogodio za 2:0, Kačarava bi bio junak meča pošto je upravo on kreirao priliku za Kazašvilija. Bio je to zicer.

>>> PET stvari o kojima se priča posle pobede Srbije nad Gruzijom!

Svoju sjajnu partiju je nastavio i u drugom poluvremenu kada je najpre oduzeo Matiću jednu loptu u kaznenom prostoru, a zatim sa boka još jednom pripretio Stojkoviću.

Dovoljno da se skrene pažnja...

- Kačarava bi bio idelan napadač za vašu Crvenu zvezdu - rekao je za Telegraf gruzijski novinar Tengiz Pačkorija, isti onaj koji je imao jaku poruku za Dragana Džajića:

- Nika je izuzeto jak fudbaler. Ima dobar pregled igre, brz je i sjajan u skoku. Iako je napadač, veliki je ljubitelj timske igre i obožava da proigrava saigrače. Uostalom, videli ste to u 35. minutu.

Kačarava je fudbaler Rostova na pozajmici u kiparskom Etnikosu. Rođen je na Kipru s obzirom na to da je njegov otac Kaha tamo igrao fudbal.

Kaha je trenutno trener Dinama iz Tbilisija, dok mu je majka Lia Mikadze igrala košarku za reprezentaciju Gruzije. Roditelji su imali veliku dilemu da li sina upisati na fudbal ili košarku zbog visine od skoro dva metra (1.98 cm).

Uprkos toj visini, Kačarava nije tip fudbalera koji se samo oslanja na skok. Da odlično igra nogom pokazao je protiv Srbije kada je iz prve poslao loptu u mrežu posle greške Kolarova.

Foto: Pachkoria Tengiz Foto: Pachkoria Tengiz

Za Etnikos je dao 13 golova na 19 mečeva ove sezone, a Tengiz Pačkorija smatra da će Nika uskoro igrati za neki veliki evropski klub.

Njegova trenutna cena je oko pola miliona evra, a ako se samo setimo da je Zvezda za Onjila dala 400.000 plus procente onda je jasno da još 100.000 nije ništa u poređenju kakvog igrača dobijate.

- Uzmite ga, dok još nije kasno - poručio je Tengiz, čovek koji je sa Nikom radio intervju 2013. godine i još tada nagovestio da će biti sjajan igrač.

U nastavku pogledajte neke od njegovih golova i poteza:

(M.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    27. mart 2017 | 15:15

    Kupite ga odma'

  • Ja sam

    27. mart 2017 | 14:57

    Djurdjevic na 19 dao 15....mnogo lepsih golova. Ovaj mu nije ni do...

  • SrbIN ☆

    27. mart 2017 | 15:12

    Imamo mi razne kacarave u klincima kojima se ne daje šansa u prvom timu i već u juniorima ili omladincima budu prodati za siću nekim velikanima a kasnije nestanu i nigde ih nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA