≫ 

Mirka Federer uslikana u kupaćem: Kada je okrenula leđa, svi su primetili jednu stvar na guzi (FOTO)

Bračni par Federer se opustio na plaži u Majamiju, gde Rodžer pruža sjajne partije na drugom Mastersu sezone

  • 66
Foto: Profimedia/OHPIX Foto: Profimedia/OHPIX

Miroslava Federer, bivša teniserka, koja je mnogo poznatija po tome što je supruga Rodžera Federera, nego po svojoj teniskoj karijeri, često je u centru pažnje javnosti.

>>> Serena se slikala u minijaturnim tangama, a onda je skinula gornji deo kupaćeg (VIDEO 18+)

Iako ovaj bračni par uglavnom uspešno krije svoju privatnost daleko od očiju javnosti, ovoga puta im to nije pošlo za rukom na jednoj plaži u Majamiju, gde Federer pruža sjajne partije (plasirao se u četvrtfinale, gde igra protiv Berdiha).

Paparaco je fotografisao Rodžera i njegovu suprugu, koja je bila u bikiniju. Mnogi su navikli da najbolji sportisti pored sebe imaju atraktivne devojke, koje su u top formi, međutim, Federer je uvek bio specifičan.

Foto: Profimedia/OHPIX Foto: Profimedia/OHPIX

Od kako je započeo vezu sa Mirkom, koju je upoznao na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, mnogi su se pitali šta će ona Federeru, kada može da ima 1000 boljih i atraktivnijih.

Njihova 17-godišnja veza, a zatim i brak, iz koga imaju četiri deteta, dva sina i dve kćerke, pokazuje da Federera nije mnogo briga za glasine.

A očigledno ni Mirku za kritike da ima višak kilograma, pa opušteno šeta plažama Majamija, bez ikakvog problema i kompleksa, iako se može primetiti da na koži ima posledice porođaja u vidu celulita i strija.

Foto: Profimedia/OHPIX Foto: Profimedia/OHPIX

Federer ove godine igra u životnoj formi. Uspeo je posle 5 godina da osvoji Gren slem, pošto je slavio na Australijan openu tako došao do 18. najvažnijeg trofeja u karijeri, a takođe je slavio i na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu.

Njegov meč protiv Berdiha u četvrtfinalu je u petak od 17 časova. Do tada će i Federer i njegova supruga moći da se opuste na plaži i da uživaju u suncu i moru.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    29. mart 2017 | 13:18

    A ti bi lepse izgledala, ili izgledao zavizi ko je pisao tekst, da imas dve blizanacke trudnoce. Samo ko ne zna moze ovako da pise. Zar treba da se stidi sto je rodila cetvoro dece. Vama su idol Stanija i Soraja

  • Car

    29. mart 2017 | 14:35

    Pa sta ako ima celulit i strije...na to obracaju paznju samo maloumni paparaco reporteri i nabijaju komplekse pritupastim devojkama...

  • Samo zena

    29. mart 2017 | 14:29

    Zar je jedino u Srbiji sramota stariti,dobijati na kilazi.......Pritom biti majka.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA