Srpski atletičari bruse formu u Južnoj Africi (FOTO)

Već nekoliko nedelja tamo su Tatjana Mirković i Vedran Samac

  • 0

Najbolji srpski bacači koplja Tatjana Mirković i Vedran Samac već nekoliko nedelja nalaze se u Južnoj Africi na pripremama.

 

Imajući u vidu da njihove discipline nema u dvorani, sav njihov fokus je upravo na sezoni koja predstoji. Oboje su veoma zadovoljni i nestrpljivo čekaju početak takmičenja.

 

- Uskoro će kraj treće nedelje kako sam ovde. Treninzi idu veoma dobro, a najvaznije je da koplje mogu stalno da bacam i uslovi su izvanredni što za bacanje, tako i za deo treninga u teretani. Imamo i hladno-tople kupke za oporavak.Vreme me je poslužilo, sunce je svaki dan. Tako da uživam u treninzima. Planovi za ovu godinu su svakako norma za Svetsko prvenstvo u Londonu - rekao je Samac.

 

Foto: Promo/ASS

Foto: Promo/ASS

 

Rekorderka u bacanju koplja Tatjana Mirković (Jelača) nada se da će se u ovoj sezoni približiti njenim najboljim rezultatima.

 

- Prezadovoljna sam uslovima, ovde je fantastično kao i svake godine. Dosta sam napredovala, i jedva čekam takmičenja da to i pokažem - rekla je Tatjana.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA