≫ 

POSLEDNJA VEST: Darušafaka suspendovana iz Evrolige! Zvezda direktno u Top 8

Istina je da smo suspendovali Darušafaku zbog nečasnih radnji, rekao je Bartomeu jednom od čelnika Zvezde i najavio da ova odluka danas postane i zvanična

Evroliga je rešila da suspenduje ekipu Darušafake, ali i sudijsku trojku koja je delila pravdu na utakmici sa Bambergom, zbog velikog broja kontroverznih odluka.

Kako se navodi u saopštenju Evrolige, ovoj ligi je takođe sumnjivo što je glavni sponzor kluba Doguš grupa koja je, potpuno je nepoznato kako, ujedno i sponzor samog takmičenja.

Spekuliše se da su sudije Danijel Jerezuelo, Petri Mantila i Serhio Silva dobili preporuku da nije u redu da samo dva turska kluba idu u Top 8, pošto je Galatasaraj odavno u katastrofalnoj formi, pa da bi trebalo da se tim Davida Blata ohrabri pred odlučujući meč sa Crvenom zvezdom, na šta je šokirano reagovao Đordi Bertomeu.

- Istina je da smo suspendovali Darušafaku zbog nečasnih  radnji, stvarno nam nije jasno kako ne mogu sami da dobijaju utakmice kada imaju ovakav budžet. Ako hoće da prođu dalje, treba da kažu lepo da promenimo format lige ako im ovaj ne odgovara, ili da uradimo nešto slično, možda i da ukinemo i tog jednog predstavnika ABA lige koji im sada smeta - rekao je Bertomeu sinoć u razgovoru sa jednim čelnikom Zvezde.

Ovo je nezvanična potvrda da će crveno-beli košarkaši bez obzira na ishod meča poslednjeg kola u Istanbulu biti učesnici plej-ofa, a kasnije u toku dana očekuje se i da zvaničnici Evrolige potvrde ovo.

Aprilililili i Srećan vam dan šale, i nadamo se da se niste naljutili na nas! A sad nam javite kako su vas još prevarili danas, ili kako ste vi prevarili nekoga! Ako još uvek niste smislili kako – samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA!

(A. Prililić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja pa ja

    1. april 2017 | 12:28

    Aprilililu

  • Pedja P

    1. april 2017 | 12:47

    U FIBI su jos stroziji, Darusafaki su pored zabrane nalozili da Zvezdi plate 115.000 EUR za pretrpljen strah. Zvezda ce u F8 biti jaca i za dva igraca Darusafake koji su time ispunili svoju zelju da igraju u zemlji svetskih sampiona.

  • Putin R.S

    1. april 2017 | 12:51

    Aprilska sala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA