KASILJAS SUGERISAO SUDIJI: Sviraj kraj, poštuj Italiju! (VIDEO)

Da li je razlog požurivanja poštovanje protivnika samlevenog u finalu ili što pre podizanje pehara šampiona Evrope po treći put, više nije ni bitno jer je Italijanima i ranije bilo presuđeno

  • 0

Golman fudbalske reprezentacije Španije Iker Kasiljas tražio je od sudije finalne utakmice sa Italijom (4:0) na prvenstvu Evrope da svira kraj kako bi pokazao poštovanje prema rivalu i skratio muke Azurima.

- Hej, sudija, sviraj kraj! Poštovanje za protivnika. Pokaži poštovanje za Italiju - rekao je Kasiljas u sudijskoj nadoknadi vremena, o čemu svedoči i snimak sa finalne utakmice u Kijevu.

Španac je tokom meča napravio gest , rugajići se Mariju Baloteliju posle šuta napadača koji je završio iznad gola.

Da li je razlog požurivanja poštovanje protivnika samlevenog u finalu ili što pre podizanje pehara šampiona Evrope po treći put, više nije ni bitno jer je Italijanima i ranije bilo presuđeno. Poslednjih pola sata finalnog meča su imali igrača manje, jer se povredio Tijago Mota, a selektor Ćezare Prandeli je pre toga već napravio tri izmene.

Španski golman je posle finala EP postao prvi igrač u istoriji koji je ostvario 100 pobeda u dresu reprezentacije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA