Promena trenera u Vojvodini: Novi šef biće predstavljen u utorak na Karađorđu

Ivanović se zadržao samo tri meseca na klupi "lala"

  • 0

Fudbalski klub Vojvodina smenio je trenera Dragana Ivanovića i postavio Aleksandra Veselinovića kao šefa stručnog štaba.

Ivanović je stigao zimus posle dobrih rezultata sa Napretkom, ali je četvrogodišnji ugovor raskinut na zahtev kluba posle samo tri meseca.

Dragan Ivanović preuzeo je Vojvodinu 23. decembra prošle godine i od tada je ekipu predvodio na sedam prvenstvenih mečeva, pri čemu je ostvario učinak od četiri pobede i tri poraza, uz gol razliku 14:11, podsećaju iz kluba, i najavljuju predstavljanje Veselinovića u utorak na "Karađorđu".

"Fudbalski klub Vojvodina se zahvaljuje Draganu Ivanoviću na svemu što je učinio i želi mu mnogo sreće u nastavku karijere," zaključuje se u saopštenju.

- Smatram da nismo odigrali nijednu slabu partiju i da fudaleri Vojvodine igraju dobar fudbal. Međutim, traže se rezultati, i to bez pojačanja. Po tom pitanju sam razočaran, jer smo u prelaznom roku ostali bez 10 fudbalera, pre svega "špiceva", a nikoga nismo doveli. U takvoj postavci stvari, pratiti Zvezdu i Partizan je nerealno – rekao je Ivanović, a prenose "Novosti".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA