≫ 

Tompson nije igrao ni sekund protiv Budućnosti i svi se pitaju zašto? Evo šta on kaže!

Amerikanac nije igrao u majstorici protiv Budućnosti

  • 9

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige pobedom nad Budućnošću 82:59 i tako ostali u trci za titulu i plasman u Evroligu.

>>> MOLIMO NAVIJAČE DA NE TRESU KOŠ: Čuvena scena ponovo viđena u Železniku (VIDEO)

Zvezda je odigrala timski, iako nije bilo lako, a kontrolisala je meč sve vreme. Trener Dejan Radonjić je odlučio da meč igra sa 10 igrača, a u igru nisu ulazili samo Rakićević i Tompson.

>>> Delije brutalno izvređale košarkaša Budućnosti (VIDEO)

Niko ne zna što Tompson, koji je doveden kao pojačanje, nije igrao ni sekund na ovom meču, pa je Zvezda igrala samo sa Kuzmićem na petici i Bjelicom koji je igrao lažnu peticu.

Međutim, nema nikakve misterije. Posle meča pitali smo Tompsona u prolazu što nije igrao, a on je kratko rekao:

- To je odluka trenera - rekao je Amerikanac i produžio.

Na prošlom meču igrao je u Podgorici devet minuta, dok je na prvom meču u Pioniru na parketu proveo šest minuta. Prema tome nije povreda u pitanju. Inače, Tompson je imao prosek u Aba ligi od 11,8 minuta po meču i 4,8 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shawn Kemp

    4. april 2017 | 23:46

    Treba da igra sto vise. Sutra se Kuzmicu nesto desi, ostali smo bez centra jer je Tomson neuigran. Ne dovodite ljude ako im ne date da igraju.

  • SAŠA FRANKFURT

    4. april 2017 | 23:36

    Ne kapiram zašto Radonja forsira Luku, a Tompsona drži na klupi?! Zašto ga je uopšte i dovodio?! Tompson je sigurno bolji od Luke, samo mu treba dati pravu šansu!! Šansa nije po 3-4 min po utakmici. Zadnjih dve 0 minuta. Mitrović nažalost nije više za ovaj nivo košarke!!

  • Stefan

    4. april 2017 | 23:39

    Ima potencijala u tom momku. Ako Radonja misli da nema koristi od njega, neka ga pusti, korektan je skroz... Moje misljenje je da ima, zasluzuje vise minuta. To ja mislim, ali sam siguran da Radonja zna sto je to tako. Dok god ima ovakve rezultate za mene je Bog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA