Pogledajte kako je Kanga reagovao posle penala koji mu je uzeo Luković i ko ga je naterao da čestita kapitenu (VIDEO)

Gabonac se naljutio što mu nije bilo dozvoljeno da izvede jedanaesterac

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde "probudili" su se tek u drugom poluvremenu utakmice 1/4 finala Kupa protiv Mladosti iz Lučana - ispostavilo se da je i to bilo dovoljno da "slome" otpor gostiju i prođu dalje

Crveno-beli su furioznih 18 minuta tokom kojih su postigli čak četiri gola, krunisali pogotkom iz penala za 4:1, ali bio je to i trenutak kada je došlo do nesuglasica na relaciji kapiten Aleksandar Luković - Gelor Kanga.

>>> Nije iznenađenje što su Delije prvo zapevale baš ovu pesmu na pustoj Marakani (VIDEO)

Strelac prvog gola za Zvezdu želeo je da izvede najstrožu kaznu, ali mu Luković to nije dozvolio, što se ovome nije dopalo.

Revoltiran, Gabonac u jednom trenutku nije ni pomišljao da priđe Lukoviću i čestita mu na golu, već je odmah krenuo ka centru, ali je na kraju ipak ispoštovao kapitena, i to na nagovor Donalda koji ga je doslovce pogurao ka strelcu poslednjeg gola za Zvezdu na ovoj utakmici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robin Hud

    5. april 2017 | 23:01

    Ako cemo realno, Grof malo previse forsira pricu da svaka lopta ide na Kangu. Jeste on OK, ali ako mu dodelis malo brzeg igraca, postaje nervizan, nepreciznih pasova i na kraju demotivisan. Videlo se to u prvom poluvremenu.

  • Giani

    6. april 2017 | 18:22

    Sto nebi mogo zadnji igrac da izvodi penal? kako je roberto carlos sutirao u realu penal skoro svaki put. samo jeste treba neki red ko sta sutira ili izvodi a to je posao trenera pre utakmice da odredi.

  • ing.Milos Djonovic

    9. april 2017 | 12:51

    Odlican i precizan sut Lukovica.Pravi kapiten trena ga postaviti na mjesto centarhalha umjesto stranca F.koji je spor i daleko manje odgovoran. Sa klube Miodrag ne moze fs vidi realizaciju pa neka to ovdje vidi i neka ne podcjenjuje Lukovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA