Iguain opet "ujeo za srce" navijače Napolija: Juve "preživeo" vrelinu juga i igraće finale Kupa Italije! (VIDEO)

Argentinac sa dva gola na "San Paolu" potvrdio plasman "bjankonera" u završnicu takmičenja

  • 0

Šampion Italije Juventus i rimski Lacio igraće za trofej Kupa Italije.

To je epilog polufinalnih borbi odigranih u utorak u Rimu i u sredu u Napulju koji je "goreo" zbog povratka nekadašnjeg miljenika navijača Napolija Gonzala Iguana, a on im je kao i onda kada ih je "izdao", ponovo zabio nož u srce!

Gosti su izgubili 3:2, sli su zahvaljujući ubedljivijoj pobedi u prvom meču (3:1, i tada je Iguain bio strlac) prošli u veliko finale.

Iguain je na najbrutalnije uvrede i prozivke od trenutka kada je istrčao na teren odgovorio onako kako samo on ume - golovima.

Prvim, koji je postigao u 32. minutu, već je dovoljno ohladio "vrele" tifoze Napolija, a onda ih je drugim, za 1:2 bacio u stanje očaja, mada...

Do kraja, Napoli je preko omalenih Mertensa i Insinjea u ekspresnom roku uspeo da preokrene, povede i dođe u situaciju da ih samo jedna gol deli od plasmana u finale.

Pokušavali su gosti da probiju tvrd defanzivni zid Juventusa, ali su se gosti odbranili i sačuvali "minimalac", ujedno i ostali u igri za sva tri trofeja ove sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA