Bobi se igrao pod košem sa legendarnim Karterom: Marjanović ponovo najbolji u pobedi Detroita (VIDEO)

Srpski centar upisao dabl-dabl i bio najzaslužniji za trijumf Detroita protiv Memfisa na gostujućem terenu

  • 3

NBA noć između nedelje i ponedeljka bila je zadužena za lude utakmice i lude završnice uz neverovatne pogotke uz zvuk sirene. Na taj način su pobedu izvojevali Atlanta nad Klivlendom, Oklahoma nad Denverom i Lejkersi nad Minesotom.

Takođe, veoma dobre partije pružili su i srpski košarkaši, Nikola Jokić i Boban Marjanović. Jokić nije imao sreće u poslednjim sekundama meča protiv Oklahome, pošto je na 2,7 do kraja promašio šut za pobedu, da bi zatim Vestbruk pogodio za tri i doneo trijumf Tanderima.

>>> Jokić promašio šut za pobedu, Denver zatim izgubio trojkom Vestbruka sa 10 metara i ostao bez plej-ofa (VIDEO)

KAKAV MEČ: Atlanta gubila 26 razlike od Klivlenda u 3/4, izborila produžetak u zadnjoj sekundi i - pobedila (VIDEO)

Boban Marjanović je sa druge strane imao prilike da se raduje, pošto je Detroit pobedio Memfis na gostovanju sa 103:90. Bobi je i drugi meč uzastopno bio najbolji u redovima Pistonsa. Ovoga puta je imao učinak od 14 poena i 10 skokova, uz odlične procente šuta, kao i sa slobodnih bacanja.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Tek sada nije jasno zašto mu trener Detroita Sten Van Gandi nije davao više šanse tokom sezone, već na njenom samom kraju.

Marjanović je bio nerešiva enigma za visoke igrače Memfisa, kojima je hvatao lopte u napadu i lagano poentirao, a jedini način da ga zaustave bio je da ga fauliraju, pa mje šutirao i sedam bacanja, od kojih je šest realizovao.

U jednom momentu imao je zanimljiv duel pod košem sa legendarnim veteranom Vinsom Kartetom, koji je u jednom preuzimanju ostao na Marjanoviću ispod svog koša. Bobi ga je lako ugurao ispod koša, a zatim uhvatio loptu, tako što mu je skoro oteo iz ruke, a da nije ni skočio, a zatim lagano poentirao.

Uz Marjanovića 14 poena za Detroit postigao je i Redži Balok, dok je kod Memfisa najefikasniji bio Majk Konli sa 15 poena.

Rezultati:

Njujork - Toronto 97:110

Atlanta - Klivlend 126:125

Denver - Oklahoma 105:106

Finiks - Dalas 124:111

Sakramento - Hjuston 128:135

Memfis - Detroit 90:103

LA Lejkers - Minesota 110:109

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemac

    10. april 2017 | 08:14

    Skoro sve one faulove sto je Bobi dobio isto je on to ucinio Karteru pod kosem kad ga je levim laktom tek toliko cusnuo od pozadi ali se nije sviralo. Nego pustimo to, svaka cast Bobi! Jest da malo izgleda zbunjeno kod akcija i nekako trapavkasto ali i kao takav ih puni i dominira sto jest jest.

  • Kalabic

    10. april 2017 | 09:18

    Bravo Bobi ocekujem te u reprezentaciji...

  • Nikola

    12. april 2017 | 23:22

    Drvo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA