Spremite se za ludnicu Lige šampiona: Juve već skovao plan kako da eliminiše Barsu

Masimilijano Alekgri veruje da ništa nije nemoguće i misli da može da eliminiše Katalonce

  • 3

Najbolji napad sveta protiv najbolje odbrane, tako bi najednostavnije mogao da se najavi prvi četvrtfinalni duel Lige šampiona između fudbalera Juventusa i Barselone u Torinu.

Čvrst bedem petostrukog uzastopnom prvaka Italije sa golmanom Ðanluiđijem Bufonom, Ðorđom Kjelinijem, Leonardom Bonućijem i ostalima pred sobom ima najteži mogući zadatak - da sačuva mrežu protiv Barseloninih čarobnjaka i udarnog trija Lionela Mesija, Luisa Suareza i Nejmara.

>>> POBUNA U REALU PROTIV RONALDA: Bejl, Modrić i Kros tražili od Zidana da ga izbaci iz tima!

Trio MSN je ove sezone ukupno dao 90 golova, od kojih 18 u Ligi šampiona, ali je Juventus u tom takmičenju primio samo dva pogotka, pa će biti jako interesantno ko će izaći kao pobednik iz tog dvoboja.

Trener torinske "Stare dame" Masimilijano Alegri ne može da se pohvali skorom protiv Barselone, samo je jednom slavio iz devet međusobnih mečeva, među kojima je poraz u finalu Lige šampiona 3:1 u Milanu pre nepune dve godine.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ništa nije nemoguće. Moramo da odigramo na perfektno na tehničkom nivou i da verujemo da možemo da eliminišemo Barselonu - rekao je Alegri.

Barselona na sever Italije nije otputovala u dobrom raspoloženju usled poraza u Malagi 2:0, čime je propustila novu šansu da stigne madridski Real na prvom mestu tabele španske Primere.

Ipak, kako vreme odmiče sva je prilika da će Katalonci sve karte baciti na Ligu šampiona u odlazećoj sezoni trenera Luisa Enrikea.

U drugom meču programa za utorak sastaju se Borusija i Monako u Dortmundu, u sudaru dva jako talentovana, napadačka i najmlađa tima u Ligi šampiona.

Sa jedne strane brzonogi Pjer-Emerik Abumejang, Kristijan Pulišić i Usman Dembele, sa druge Kristijan Mbape, Bernardo Silva i Radamel Falkao, utakmica je za sve ljubitelje fudbala.

Prvi dan četvrtfinala Lige šampiona pruža dva odlična meča u najavi i pravu sliku najjačeg klupskog takmičenja na svetu. U druga dva se sastaju Atletiko Madrid i Lester i Bajern Minhen i Real.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA