≫ 

Barsina odbrana je cirkus, Juve sa 3:0 lupio šamarčinu Kataloncima! (VIDEO)

Stara dama udarila žestok šamar Kataloncima

  • 20

Juventus se poigrao sa Barselonom u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona sa velikih 3:0!

>>> (UŽIVO) EKSPLOZIJA U DORTMUNDU: Teroristički napad na autobus Borusije - utakmica se odlaže!

Katalonci su bili daleko od svog nivoa i ponovo su u bezizlaznoj situaciji, iz koje su se jednom iščupali kada su od PSŽ-a izgubili sa 4:0. Prošli su dalje sa 6:1, ali Stara dama nije tim protiv kog je lako ponoviti sličan podvig.

Bilo je još na početku jasno da se Barsa nije oporavila od Malage, ali i da je odbrana veoma bušna i nedostojna tima koji želi evropski tron. Lagano je Kvadrado promešao sa desnog boka i uposlio Dibalu koji nije oklevao za vođstvo već u 7. minutu.

Novi šamar pukao je u 22, opet u režiji Dibale koji je opet bio konkretan na pas Mandžukića sa levog krila. Koliko je Barsa bila jalova, svedoči i podatak da Mesi nije imao nijednom priliku da dođe do lopte u šesnaestercu u prvih 45 minuta, a kasnije je Kjelini sve dileme razrešio.

Komično je delovala čak i izmena Luisa Enrikea, Gomeš je zamenio Matjea, a kod kornera je Maskerano čuvao Kjelinija. Razlika u visini je bila dovoljna, štoper Stare dame nije ni morao da skoči da zatrese mrežu, a kasnije je Barsa samo očajnički želela jedan penal.

Imala je i razloga gostujuća ekipa da se žali, lopta je pogodila Kjelinija u ruku, ali je to sudija Marčinijak ignorisao. Juve je mudro trošio vreme do kraja, sa veoma dobrom zalihom ide na megdan Barsi 19. aprila.

JUVENTUS - BARSELONA 3:0 (2:0)

(Dibala 7, 22, Kjelini 55)

JUVENTUS: Bufon – Dani Alveš, Bonuči, Kjelini, Aleks Sandro – Kedira, Pjanić (od 89. Barzalji) – Kvadrado (od 73. Lemina), Dibala (od 81. Rinkon), Mandžukić – Iguain

BARSELONA: Ter Stegen – Pike, Umtiti, Matje (od 46. Gomeš) – Serđi Roberto, Masćerano, Rakitić, Inijesta – Mesi, Nejmar, Suares

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA