≫ 

Navijački gest godine: Fanovi Borusije obezbedili prenoćište tifozima Monaka!

Navijači francuskog kluba ne moraju da brinu za to gde će da prenoće zahvaljujući gostoprimstvu navijača Borusije

  • 12

Bombaški napad na autobus koji je prevozio igrače Borusije iz Dortmunda ka "signal Iduna Parku" na meč Lige šampiona sa Monakom, zaprepastio je čitav fudbalski svet.

Srećom, od tri eksplozije koje su detonirane u blizini autobusa, nijedna nije bile smrtonosna po fudbalere nemačkog tima.

>>> (UŽIVO) TEROR U DORTMUNDU: Tri eksplozije kod autobusa Borusije, smrtonosni "paket" čekao u žbunju (FOTO)

Najgore je prošao španski defanzivac Mark Bartra koji je sa posekotinama na ruci i glavi od staklene srče završio u bolnici, dok ostali, sem šoka, nisu imali drugih posledica po zdravlje.

U međuvremenu, dok se vest o napadu na igrače Dortmunda proširila brzinom munje, navijači Monaka, koji su u to vreme već zauzeli mesto na stadionu, u znak podrške za fudbalere gostujućeg tima pevali su  "Dortmund, Dortmund" i pokazali da ništa drugo nije važnije od ljudskog života.

Ubrzo, stigao im je znak zahvalnosti kakvom se verovatno nisu nadali: navijači Borusije organizovali su prenoćište za svakog navijača Monaka!

S obzirom na to da je meč pomeren za sredu od 18.45, veliki broj pristalica gostujućeg tima moraće da se snađe za smeštaj, ali sada će im to biti najmanji problem zahvaljujući sjajnom gestu njhovih rivala koji su preko društvenih mreža oglasili svoju inicijativu i pozvali Francuze da se odazovu.

Šta drugo reći nego veliko bravo za navijače Borusije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. april 2017 | 23:28

    Bravo, svaka cast. Neka se i nasi "navijaci" malo ugledaju na ove, a ne brat na brata sipkom da ide samo zato sto navija za drugi klub. Eee moja deco..

  • Boris Banović

    11. april 2017 | 23:27

    Bravo, naučimo nešto iz ovog primera ! Znamo koliki je rivalitet, da ne kažem animozitet, izmađu Nemaca i Francuza , zato je gest još vredniji ! Kada bi navijači sledili primer pojedinih fudbalera da tokom utakmice vode bespoštednu borbu, a teren napuste zagrljeni ! Tako bi trebalo i navijači da postupaju, dok traje utakmica dozvoljeno je sve verbalno, a posle na piće i zezanje uz prepričavanje utakmice, ipak je u pitanju samo igra i razonoda ! Znam da ovo zvuči kao utopija u našim prilikama, ali pokušajmo, već od narednog derbija, možda i uspemo!?

  • Timocanin

    11. april 2017 | 22:54

    Tako se to radi . Navijaci druzite se ,pevajte to je najlepse .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA