≫ 

Gol glavom sa zemlje: Legende srpskog fudbala pokazale humanost i majstorije u Užicu (VIDEO)

Svi možete da pomognete tako što ćete poslati SMS na 3331 za sve operatere, na koji je potrebno poslati bilo koji karakter za donaciju od 100 dinara

  • 1

Humanitarna fudbalska utakmica "Asovi za decu" odigrana je u Užicu sa ciljem da se pomogne pri kupovini najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju, koji će uskoro biti otvoren pri Opštoj bolnici u Užicu.

Podsećamo da svako može da pomogne tako što će poslati SMS na 3331 za sve operatere, na koji je potrebno poslati bilo koji karakter za donaciju od 100 dinara. Upravo da bi animirali publiku i javnost u Srbiji, u Užicu su leegendarni srpski fudbaleri odigrali ovu humanitarnu utakmicu.

Meč dva tima koji su kao treneri vodili Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić završen je remijem 6:6.

Publika na stadionu drugoligaša Slobode došla je u velikom broju i po kiši kako bi na terenu videla Ljubinka Drulovića, Zorana Njeguša, Radišu Ilića, Milana Jovanovića, Milivoja Vitakića, Filipa Kasalicu...

Utakmica je nastavak prošlogodišnjeg spektakla "Asovi za decu", tokom kojeg je posle meča na stadionu Partizana prikupljeno više od 120.000 evra za izgradnju kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu.

Iako vreme nije poslužilo Užičane, oni koji su bili na stadionu Slobode, mogli su da vide i neke spektakularne poteze, koje možete pogledati u priloženom videu. Najbolji potez, gol glavom skoro sa zemlje, pogledajte na 2.55:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA