Tragedija za Seltikse pred početak plej-ofa

Najboljem igraču Ajzei Tomasu poginula rođena sestra

  • 0

Umesto da u Bostonu glavna tema i fokus bude na Čikago Bulsima pred početka prve runde plej-of serije - u franšizi iz Masačustetsa zavladao je muk!

Odmah posle popodnevnog treninga Seltiksa, lider ekipe, plejmejker i najbolji strelac Ajzea Tomas primio je strašnu vest: njegova sestra Šajna Tomas (22) poginula je u saobraćajnoj nesreći kada se automobil kojim je upravljala zakucao u bankinu.

Nesreća se dogodila u Vašingtonu.

Pre nego što je saznao o tragediji svoje rođene sestre Ajzea je davao intervju posle treninga. U tom trenutku prišao mu je saigrač Ejveri Bredli i odvukao ga od kamera ka svlačionici...

Nešto nije bilo u redu, svi su to odmah znali.

Ajzein otac Džejms rekao je za Boston Herald da ne zna da li će njegov sin igrati prvi meč sa Čikagom ili će biti uz porodicu u Takomi (Vašington).

- Ovo je najteži trenutak za našu porodicu - rekao je Tomas senior.

Bostin Seltiksi kao i NBA liga uputili su izraze saučešća omalenom košarkašu koji je ove sezone "eksplodirao" i najzaslužniji je za prvo mesto na Istoku koje su Seltiksi pred kraj regularnog dela "oteli" Klivlendu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA