Kapiten Brodarca Tošeski: Naš direktor nije fizički napao igrača Čukaričkog Savu Radića

Telegraf je razgovarao sa akterom meča koji je uznemirio srpsku javnost

  • 6

Povodom informacije da je direktor Brodarca Dragan Ilić fizički nasrnuo na igrača Čukaričkog Savu Radića u poluvremenu utakmice omladinskih liga Brodarca i Čukaričkog koja je odigrana u subotu, razgovarali smo sa kapitenom Brodarca Milošem Tošeskim.

On tvrdi da se tako nešto nije dogodilo.

- Ne da se nije dogodilo, nego nije bilo apsolutno ni blizu fizičkog obračuna. Ne znam zbog čega Sava tako nešto priča, on je reprezentativac i nije primereno da se bavi neistinama. Istina je sledeća: u jednom trenutku igrač Čukaričkog Radić je bio nezadovoljan zbog odluke sudije da svira ofsajd napadaču gostujuće ekipe.

- Radić je zatim opsovao klupu Brodarca i uvredio našeg direktora. Usledila je verbalna rasprava Radića i gospodina Ilića zbog čega je Radić dobio žuti karton. U poluvremenu sam sve vreme bio vrlo blizu gospodina Ilića i tvrdim da nije došlo do fizičkog kontakta između njega i Radića. Bilo je verbalne rasprave, ali nije bilo davljenja ili bilo čega sličnog – u dahu je za Telegraf izjavio kapiten lidera na tabeli omladinske lige Srbije Tošeski.

Mladi igrač ne može da shvati zbog čega se to dešava.

- Ne znam stvarno šta je povod za takve priče. Da li je reč o ljubomori, zbog toga što jedan uslovno rečeno „mali“ Brodarac ima priliku za ostvari istorijski uspeh u omladinskoj ligi!?

-Ne znam... Ali nije fer. Zajedno smo sedam godina, žestoko radimo i borimo se za svaki bod i mnogo toga smo prošli ove sezone zajedno sa našim trenerom Ivanom Jevićem. Sve što smo ostvarili do sada ostvarili smo zahvaljujući teškom, mukotrpnom radu i odricanju – završio je Tošeski.

(M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA