Nikolić najavio ofanzivni Partizan i Zvezdu koja će se zatvoriti za remi: Pogledajte kako je reagovao na pitanje o sastavu (VIDEO)

Trener crno-belih ima još neke nedoumice oko sastava, koje će otkloniti nakon poslednjeg treninga pred 154. večiti derbi

  • 36

Marko Nikolić je na konferenciji pred 154. večiti derbi, koji može da reši pitanje šampiona Srbije, rekao da je svestan da njegov tim mora da ide na pobedu, kao i da je svestan da Zvezda zbog bodovne prednosti može da igra i na remi i da se zatvori i čeka šansu.

- Nama treba pobeda i izaći ćemo da igramo ono što igramo u svakoj utakmici, da nametnemo svoje kvalitete, da neutrališemo kvalitete protivnika koji ih ima, i to mnogo, i da kroz pametnu igru još jednom dođemo do kvalitetnog rezultata - rekao je Nikolić.

Trener crno-belih je istakao Partizanovu seriju bez poraza koja traje 27 utakmica i istakao da ona nije dovoljno medijski ispraćena.

- Ta serija nam nije donela ništa, osim pozicije da u oba takmičenja možemo da se borimo za trofeje. Za ovu seriju su zaslužni, pre svega, igrači, jer nije bilo lako igrati 9 meseci bez prava na grešku. Svaka utakmica je morala da bude rezultatski perfektna, uspeli su u tome i sada sebi mogu da obezbede mogućnost da u završnici takmičenja uđu sa realnim šansama za trofeje u oba takmičenja - kaže trener crno-belih.

Nikolić je rekao da ima nekoliko manjih nedoumica oko sastava, ali nije želeo da otkrije koje, niti da odgovori na pitanje novinara da li planira da izvede sastav sa dva špica od početka utakmice.

- Naravno da to neću da odgovorim, znate već dobro. Imamo još jedan trening, imam  još neke male dileme oko sastava, ali nema više konferencija posle tog treninga, pa neću morati da otkrivam tu informaciju javnosti - poručio je Nikolić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nikoliću je jasno da Zvezdi odgovara i remi, a da njegov tim mora da ide na pobedu.

- Činjenica je da njima odgovara remi, ali na njihovom stručnom štabu je to da procene, da, možda, kroz zatvoreniju igru dođu do nerešenog rezultata, da čekaju svoju šansu... to je njihovo legitimno pravo. Nama treba pobeda. Nisam siguran da, u ovakvom takmičenju, možemo da se nadamo nečemu do kraja prvenstva bez pobede u derbiju - rekao je Nikolić.

Nikolić nije želeo da komentariše odluku da derbi sudi Danilo Grujić.

- Ne bih da komentarišem personalno. Ali, neću da dozvolim luksuz te vrste da nekome unapred dajem poverenje. Ovog puta hoću da se uverim, svi mi, da će biti onako kako treba. Dok ne budemo videli kako bude na terenu, neću nikakav komentar da dajem. Na sudijama je da rade svoj posao, a mi da ocenjujemo posle - zaključio je Marko Nikolić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    17. april 2017 | 13:09

    Napred Partizan!

  • Kica

    17. april 2017 | 15:05

    Daj bre ne davite nas vise sa derbijem ni jedni ni drugi nemaju blage veze sa fudbalom ovo sto vi igrate je za decu do dvanaest godina!!!!!

  • GROBAR spalio Đenku

    17. april 2017 | 14:56

    Hristo se rodi moji Grobari!! Sve najbolje,do pobjede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA