Mažić sudi derbi u Humskoj, Zvezdi delegiran arbitar koji je oštetio Partizan i jednom pogurao crveno-bele! (VIDEO)

Kontroverzni sudija izabran za Kruševac

  • 17

Delegirane su sudije za 32. kolo Superlige, u kom će Crvena zvezda gostovati Napretku, a Partizan dočekati Vojvodinu u derbiju.

Partizan Novosađane čeka u subotu od 17 časova, a pravdu će deliti najbolji srpski arbitar Milorad Mažić, kog u četvrtak uveče čeka Bešiktaš - Lion u Ligi Evrope. Dva sata kasnije, počeće duel u Kruševcu, a na centru će se naći Boijan Nikolić, na kog se Partizan žalio 2014. godine zbog nedosuđenog penala protiv Rada.

Tada je Nikolić morao na prinudnu pauzu, na utakmici je bilo 4:0 za crno-bele, a trener je bio Marko Nikolić, kao i sada. Inače, na Nikolića je pritužbe imao i niški Radnički 2015. godine.

On je na utakmici Crvena zvezda - Radnički (1:1) isključio ograča gostiju Lazara Rosića, a da mu je prvi karton pokazao ocenjujući da je provocirao domaće navijače, iako je gol proslavio tako što je stavio palac u usta. Drugi žuti mu je dao zbog koškanja sa pomoćnim trenerom Zvezde Srđanom Maksimovićem, uz to je priznao izjednačujući gol Zvezde iz ofsajda.

- U režiji očajnog sudije Bojana Nikolića iz Kragujevca, koji nije neznalica, već tragična figura i „kvalitetan poslušnik” , ali i njegovog pomoćnika ispod istočne tribine Marka Dimitrijevića, bivši šampion Srbije okitio se nezasluženo bodom protiv Reala sa Nišave. Po scenariju, Radnički je ostao bez tri boda. Bruka. U najkraćem, Nišlijama je ukradena pobeda na perfidan i providan način da se „iz svemira” videlo - grmele su tada Nišlije na sudiju iz Kragujevca.

PARTIZAN - VOJVODINA

Subota, 22.04.2017, 17:00

Delegat: RATKOVIĆ Predrag

Glavni sudija: MAŽIĆ Milorad

Prvi pomoćni sudija: RISTIĆ Milovan

Drugi pomoćni sudija: ĐURĐEVIĆ Dalibor

Četvrti sudija: SANTRAČ Dejan

Posmatrač: JOKIĆ Zdravko

NAPREDAK - CRVENA ZVEZDA

Subota, 22.04.2017, 19:00

Delegat: NIKOLIĆ Ivan

Glavni sudija: NIKOLIĆ Bojan

Prvi pomoćni sudija: DIMITRIJEVIĆ Marko

Drugi pomoćni sudija: JANKOVIĆ Marjan

Četvrti sudija: ŽIVKOVIĆ Aleksandar

Posmatrač: BOŽOVIĆ Jovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миливоје врати се

    20. april 2017 | 13:58

    А зашто се утакмице не играју у исто време???

  • Moralni Gmizavac

    20. april 2017 | 14:05

    Sve vam je jasno ljudi! Samo ne znam imaju li bar malo obraza? Prvo su pomjerili derbi da ne bi sudio Mazic posteno na marakani,a sad stavljaju Mazic Partizan-Vojvodina da slucajno ne bi sta falilo Vosi inace manja sestrica Zvezde! A u Krusevac salju Bojana Nikolica ,covjek zadatka...donio je on jos bodova Zvezdi osim ovoga sto ste nabrojali!!!

  • Slavenski Banjaluka

    20. april 2017 | 14:37

    Bas slucajno da zvezdi sudi taj sudija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA