Navijači Zvezde iskoristili Kebu da novom pesmom posle derbija prozovu Grobare! (VIDEO)

Delije u novoj akciji, ovaj put je na repertoaru nova pesma

  • 20

Navijači Crvene zvezde i Partizana i dalje se prepiru zbog navijačke tuče i akcije ispred stadiona crno-belih, a nova epizoda toga je pesma Hora Zvezdinih momaka.

Na poslednjem derbiju, Grobari su sa nekoliko parola isprozivali Delije za upad na stadion, tada je sa severa uzvraćeno sa "I na jugu vreba Dragan Kojić Keba", a ovaj put je to učinjeno čak i pesmom.

Pesma se munjevito proširila među društvenim mrežama na oduševljenje navijača Zvezde, a jedna strofa govori "Daj da te pratim gde god da si krenuo, tužan je onaj s kim grupu delio, daj da te pratim i da budem Keba, da te iza ugla vrebam s kime god da igra Partizan".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laf

    24. april 2017 | 15:05

    Da ne bese rampe u Simanovcima stigose kuci do ZG...

  • Djole prolece

    24. april 2017 | 14:05

    Pazi napali 300 grobara koji nisu znali dal su dosli ili posli i to uz pratnju sve policije i ne uspeju nista da urade i time se hvale? Stvarno su te gejlije teletabisi koliko treba da bude tutuban da se hvalis ne uspelom akcijom? Jos sve povredjeni u urgetnom cigani pa da li stvarno trebate time da se ponosite stvarno gejlije sever najkomicnija grupa na balkanu.. cc

  • Пфк цг

    25. april 2017 | 19:13

    Гледај бркића , цвике..Прави ултрас са севера ;) Нашли сте се нема шта..Мада има још опасних , џеј , синан , шабан..Најјачи сте реално !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA