Kuva u Novom Sadu: Delije išle na istok, a sada hoće da sve Grobare smeste na tribinu od 1.000 mesta!

Grobari će morati na južnu tribinu, koja je drastično manja u odnosu na istočnu koja im je zabranjena

  • 15

Navijači fudbalskog kluba Partizan biće smešteni na južnoj tribini stadiona "Karađorđe" na predstojećoj utakmici protiv Vojvodine u Kupu Srbije, objavio je novosadski klub.

- U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima Partizana. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina - navodi se u saopštenju.

Ulaznice na južnu tribinu koštaće 400 dinara, a prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona "Karađorđe" u utorak od 12 do 18 časova i na blagajni kod južne tribine u sredu od 15.00 do 19.00.

Ostale tribine rezervisane su za navijače Vojvodine, a ulaz će koštati 800 za zapadnu, 600 za istočnu, dok će za severnu moći da se dobiju besplatno.

Vojvodina je pozvala navijače oba kluba da na vreme obezbede ulaznice i uđu na stadion, kako bi se izbegle gužve.

- Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje - piše u saopštenju.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igraće se u sredu od 19.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu. Inače, u martu je bilo peripetija oko toga gde će biti smeštene Delije u Novom Sadu,  a tada je Vojvodina usvojila predlog policije da navijači budu na istoku iako se protivila tome, što sada nije slučaj.

Stadion Vojvodine pamti i problematična dešavanja sa jedne utakmice koju Partizan uopšte nije igrao, a kada su Grobari napravili nerede na zapadnoj tribini stadiona u Novom Sadu. Ovaj put, biće pitanje da li će južna tribina od oko 1.000 mesta biti dovoljna za sve, pošto je poslednji meč u Humskoj gledalo 15.000 navijača. Grobarima se podigla motivacija za dolazak na mečeve, posle pobede u derbiju i bodovnog izjednačavanja sa Crvenom zvezdom, čiji se kiks vreba.

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    24. april 2017 | 16:17

    A ima li više od 1000 grobara?

  • Lira....

    24. april 2017 | 15:14

    Napisao pre neki dan..Seljački klub.Sve sto radite...obice se vama o glavu.Necete proci dalje...a to sto sibicarite...smesni ste.I da vas odmah obavestim...revans u Beogradu...tih 35 slaninara sto dolazi...bice smesteni u ženski WC na glavnoj zeleznickoj stanici u Beogradu...a ulaz samo za njih kosta 410 dinara.Bruka od kluba.

  • Пфк цг

    24. april 2017 | 16:05

    Због чега исток делијама , кад га и гробари редовно пуне? И што је мања могућност нереда са делијама , него са гробарима ?? Питања на која из воше , или из супа нема реалног објашњења...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA