''Zvezda 2'' će na Marakanu doneti između 25 i 30 miliona evra!

Crveno-beli imaju spreman projekat ''Zvezdina deca broj dva''

  • 20

Crvena zvezda ne mora da brine za budućnost kluba, ako je verovati rečima generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

Reči koje i te kako mogu da raduju navijače najtrofejnijeg srpskog kluba, pogotovo kada čuju plan za skidanje duga na nulu.

>>> TERZIĆ ZAGRMEO PRED NOVINARIMA: Nameštaju nas da ne osvojimo titulu!

A za to je potrebna prodaja igrača, te utuda ne čudi što crveno-beli od sledeće sezone pokreću projekat ''Zvezdina deca broj dva.''

- Imamo novi projekat Zvezdine dece, pravo bogatstvo. Sledeće godine ćemo ozbiljno da stanemo iza forsiranja mladih igrača. Prošle godine nismo mogli jer nisu bili stasali. Od jeseni će mnogo veću minutažu da imaju Adžić, Račić, braća Ilič, Veljko Nikolić, Jug Stanojev. To su biseri. Isforsiraćemo ih i od transfera te dece očekujem između 25-30 miliona. Za dve godine ćemo biti zdrav i stabilan klub potpuno spreman za evropske izazove - rekao je Terzić i nastavio:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Kada sam došao u klub 2014. godine niko nije pričao da Zvezda svake godine mora da bude šampion. Samo da se spasi klub, pričali smo. Neka bude šesta, zatim druga, pa tek one treće sezone šampion. Imamo zdrav klub ispred nas, klub koji ima ozbiljnu budućnost. Klub koji će za dve godine dovesti klub na nulu.

Terzić je najavio i nekoliko omladinaca u prvoj postavi Zvezde za narednu sezonu u domaćem šampionatu.

- To ne znači da će Zvezda žrtvovati Evropu. S najjačim timom ćemo probati da uđemo u LŠ ili LE, ali ćemo u prvenstvu forsirati našu decu. Ulazak u neko evropsko takmičenje značilo bi i finansijski benefit, ali i vraćanje nekog imidža i poverenja kod javnosti i navijača. Sigurno će tri, četiri klinca biti starteri u prvom timu. Aždić, Račić i Vučićević su najbliži. Videćemo da li će tu biti još i Joveljić, neko od braće Ilić, Nikolić. Svi imaju dugogodišnje ugovore i to su igrači koji su ozbiljno u notesu mnogih evropskih klubova.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Srpsko Sarajevo

    24. april 2017 | 18:37

    Amin Bože da tako bude.

  • ☆☆☆

    24. april 2017 | 21:40

    Uspeli smo kad dođemo do nivoa da jednog prodamo za 30 miliona.Nadam se da će i taj dan doći.Kad može mali Dinamo možemo i mi.

  • Novosadjanin

    24. april 2017 | 19:48

    Ovog momka jug stanojev je vojvodina oterala jer je imao problem u glavi bio je problematican a veoma dobar fudbaler ma da je bilo umesanosti i od strane upravnika koji nisu hteli da dozvole da on igra pre njihove dece... Toliko o nasem fudbalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA