≫ 

FSS uručio godišnje nagrade: Mažić i ekipa su samo jednim detaljem zasenili sve ostale laureate (FOTO)

Uroš Đurđević najperspektivniji fudbaler, Lalatović trener...

  • 3

Nije bilo ni trunke dileme u izboru najboljih srpskih sudija za minulu, 2016. godinu. 

Milorad Mažić i njegovi prvi pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, bili su bez premca i u protekloj kalendarskoj godini u kojoj su, i više od naših klubova, na najbolji način reprezentovali srpsko fudbalsko znanje.

- Srpska fudbalska pravda i na ternima Evrope i sveta. Naši arbitri sa znakom UEFA i FIFA - poštovani, autoritativni, reprezentativni... Sudijska trojka kojom se ponosimo čitavu deceniju! I prošle, 2016. godine, opet najbolji! Priznanje Miloradu Mažiću, Milovanu Ristiću i Daliboru Đurđeviću uručio je Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS - piše na sajtu Saveza.

Da "dišu kao jedan", Mažić, Ristić i Đurđević potvrdili su i u Staroj Pazovi gde su se pojavili gotovo identično obučeni: u istoj obući, odelima, kravatom, košuljom.

Razlika je bio samo džemper koji je ispod sakoa obukao Mažić.

Čisto da se zna ko je glavni...

Foto: fss.rs Foto: fss.rs

Za najperspektivnijeg igrača za 2016. godinu proglašen je napadač Partizana Uroš Đurđević, za najperpsketivnijeg trenera strateg Čukaričkog Nenad Lalatović, sudija je nenad Minbaković, dok su prizanja za najbolju i najperspektivniju igračicu završile u rukama Alegre Poljak i Tanje Đapić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA