Veličković šmekerski odgovorio na vređanje Delija! (VIDEO)

Kapiten Partizana uživa da igra derbi pred protivničkim navijačima

  • 28

Kapiten Partizana Novica Veličković smatra da crno-beli mogu da se nose sa Zvezdom ako pokažu karakter i čvrstinu i uđu u kontakt igru.

Zvezda je u prvom derbiju u KLS Superlige pobedila 85:74

On je dodao da mu ne smeta vređanje Delija i da ga to motiviše da igra bolje..

- Bilo je dva tri minuta lošije, gde su se oni odlepili. Nisu nas iznenadili niči,, imaju kvalitet, igraju dobro cele sezone. Nama je najbitnije, da moji saigrači budu svesni da sa njima može da se igra kad si maksimalno konccentrisan i u kontaktu. Mi kad im odgovorimo mi imamo šanse - rekao je Veličković.

- Derbi ne igra taktika, znamo se, to je samo fizika, tuča, motiv, a ponekad i sreća. Možemo da se nosimo sa Zvezdom i biće tu do kraja svašta - rekao je Veličković.

Ponovo je bio na meti navijača Zvezde, a o tom prozivanju u vređanju je rekao

- Mene to motiviše, najviše zbog tih stvari sam se i vratio. Ja sam u inostranstvu ugasio. Igraš za lovu zarađuješ, ali nema tog žara. Kad igraš derbi, puna hala, meni je to okej, nemam ništa protiv. Neću da se svađam sa navijačima.  - rekao je Veličković

Pogledjate video:

O sukobu sa Džikićem je dodao:

- To je iza nas, stvarni nije više ni da pričam o tim stvarma. Svi znate, meni je Partizan iznad svega i ovo je nešto što volim kao i on. Ovo je moja košarkaška porodica. Imamo kontakte svaki dan,tako da to ostaje među nama.

(D. U.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    25. april 2017 | 23:08

    Jbg. sakati 'Ubica',Lukovic i Hec i JEDINO ZDRAV BIRCA, i opet VISE VREDE NEGO CEO KK FRANKENSTAJN&BANKOMAT ZAJEDNO, "SAMO" nam fali JOS jedan da imamo PRVU PETORKU, ALI, navikli smo MI i sa TROJICOM i OPET "DUH" PARTIZANA UCINI "CUDO" I POBEDIMO, CAK SE "DESAVALO" I SA +41.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Crnogorac

    25. april 2017 | 23:19

    Doktore , majstore , hvala na svemu ,srce ko planina ,e da ostali imaju bar pola sto ti imaš...čestitke rivalu bolji je pobjedio...

  • nscz

    26. april 2017 | 03:49

    Ljudina! Jel to onaj sto je napustio Reprezentaciju zbog odlaska u Trabzon?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA