Lazić najavio remont Zvezde: Mnogo će igrača otići iz kluba...

Bek crveno-belih nagovestio velike promene u igračkom kadru za sledeću sezonu

  • 49

Košarkaši Crvene zvezde privode kraju još jednu sezonu za koju i oni i svi u klubu sa Malog Kalemegdana, uz njih i navijači, mogu konstatovati da je bila još jedna uzbudljiva, istorijska (zbog sedam vezanih pobeda u Evroligi i zbog učešća u reformisanom takmičenju), no ono što je najbitnije - bila je rezultatski uspešna!

Dominantno je odbranjen trofej u ABA ligi, samim tim i ostvaren novi plasman u Evroligu - peti put zaredom.

I naredne sezone navijači Zvezde gledaće najjače timove u "Areni" i "Pioniru", ali glavno pitanje ostaje da lebdi: kako će izgledati Zvezdin tim naredne sezone? Ili da preformulišemo pitanje: ko će ostati iz aktuelnog sastava?

Jasno je da posle tri-četiri sezone u kojima je ekipa zadržala nukleus igrača, slede korenite promene igračkog kadra, remont i osveženje.

Igrač sa najdužim stažom u klubu Branko Lazić je nagovestio baš takav epilog na kraju sezone: egzodus igrača i dolazak.

- Mnogo igrača će otići na kraju sezone i mogu da kažem da smo mi obezbedili Evroligu onima koji će stići. Već petu godinu zaredom uspevamo da svakom narednom igraču koji dođe u klub obezbedimo to. Svi smo zadovoljni zbog toga - rekao je Lazić u intervjuu za Sport klub.

Prema nekim prognozama, Zvezdu bi tokom leta mogli da napuste Jović , Volters, Bjelica, Dženkins, Dangubić, možda i Lazić, Mitrović...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA