Šta Delije poručuju ovom koreografijom sa brojevima tokom meča sa Čukom? (VIDEO)

Zanimljiva poruka sa "severa"

  • 3

Najvatreniji navijači Crvene zvezde ne odustaju.

Ponovo su verne pristalice kluba sa "Marakane" u velikom broju ispratile još jedan važan meč voljenog tima koji se na Banovom Brdu, protiv Čukaričkog, bori za plasman u finale nacionalnog kupa.

>>> Javio nam se Keba posle novog hita Delija: Vrebaću ih iza svakog ugla! (VIDEO)

Gostujući fanovi iskoristili su ovu utakmicu i da podsete sve one kojima je crveno-bela boja pri srcu da se finiš šampionske trke sasvim primakao i da je podrška igračima trenera Božovića sad važnija nego ikada ove sezone.

Koreografija koju su iskreirali na tribini bila je motivisana upravo idejom da se apeluje na "spavače", pa su, tako, pored crvenih kartona i poruke "svi na sever" većim transparentima ispisani i datumi poslednjih pet mečeva Zvezde do kraja sezone.

Poruka, više nego jasna.

Zvezda je, podsetimo, bodovno izjednačena sa Partizanom, ali ima prednost u slučaju da egal ostane do kraja, zbog prvog mesta u regularnom delu sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    26. april 2017 | 18:21

    Pa zar nisu na utakmici sa Spartakom iz Moskve terali navijace koji dolaze da slikaju Marakanu, teren, navijace? Mozda su vodje navijaca shvatili da oni (ne klub), ne mogu da zive bez navijaca, pa zato menjaju misljenje kako dune vetar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA