Felaini za nekoliko sekundi dobio žuti i crveni: Izlomio Aguera, pa ga udario glavom u remiju! (VIDEO)

Mršav remi u senci gluposti Maruana Felainija

  • 3

Fudbaleri Mančester sitija i Junajteda remizirali su bez golova u derbiju.

Nije bilo golova u prvih 45 minuta, nastavak se nije proslavio, a u 79. minutu je tek došlo do prve izmene, i to prinudne. Povređenog golmana Sitija Brava su izneli sa terena, među stative je morao Kabaljero, a kasnije je tek došlo do rasplamsavanja strasti.

Felaini je oborio Kun Aguera i dobio žuti karton, a onda ga je za samo 5 sekundi još jednom oborio i sukobio se sa njim, udario ga glavom i dobio crveni karton! Da sve bude još bizarnije, Belgijanac se pravio nevešt iako je sudija Etkinson bio na metar od njega i sve dobro video.

Eksplodirao je stadion u 91. minutu kada je Hesus postigao gol, ali je on opravdano poništen zbog ofsajda. Samo Pep Gvardiola nije želeo da se raduje prerano, odmah je pogledao linijskog sudiju i sve mu je bilo jasno.

Siti psole ovog meča ima četvrto mesto sa 65 bodova, Junajted je peti sa 64.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Man utd fan

    27. april 2017 | 22:59

    Navijac sam Junajteda ali ne mogu da smislim ovog igraca ovo je za mene najgori fudbaler u istoriji fudbala. Ja ne znam sta onaj Murinjo radi kad drzi ovo drvo stalno u igri, i on je idot kao i felaini

  • Kosare

    27. april 2017 | 23:40

    Aguero ga je namestio kao malo dete..glupi belgijanac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA