HAOS U NAJAVI: Ljutice Bogdana kao ratna zona! (FOTO)

Puno kamenica zbog radova nalazi se u Ljutice Bogdan, a baš u nedelju se igraju utakmice na oba stadiona koja se nalaze u neposrednoj blizini

  • 9

Beogradska ulica Ljutice Bogdana, poznata po tome što se u njoj nalazi Stadion "Rajko Mitić" ili popularno Marakana, dom fudbalera Crvene zvezde, trenutno je raskopana, jer se obavljaju radovi.

>>> Večiti derbi pomerio početak rekonstrukcije ulice Ljutice Bogdana

Međutim, ovo ne bi bilo ništa strašno da se u nedelju ne igra utakmica baš na Marakani, ali i na obližnjem stadionu Partizan.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Oba stadiona nalaze se na 500 metara vazdušne linije, a Ljutice Bogdana se uliva u ulicu koja vodi do stadiona Partizana. E sad, u nedelju crno-beli igraju na svom stadionu od 16 sati, a Zvezda na svom od 18h.

Potpuno je jasno da će navijači da se susretnu jedni kad se budu vraćali, a drugi kad budu dolazili na meč. S obzirom da je u Ljutice Bogdana sada dosta kamenja i kocki od kaldrme nije teško zamislit šta će se desiti, ako se navijači sretnu.

Podsetimo, nedavno je bila upravo tuča kod južne tribine stadiona Partizan

>>> SEVALI KAIŠEVI, GAZILI SE, LETELE BAKLJE: Pogledajte snimak opšte tuče navijača kod Juga! (VIDEO)

Po forumima se uveliko raspreda o isplaniranoj navijačkoj akciji Delija u kojoj je cilj bio da se Grobarima na samoj utakmici otmu zastave i da se faktički ugase tim činom.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    28. april 2017 | 18:36

    Ako se desi nesto,sta mislite ko ce biti kriv? Delije - NE, Grobari - NE, Mediji - DA.Da vi niste rekli za kamenje ovi se ne bi ni sjetili.

  • Miljan

    28. april 2017 | 16:28

    Neznam odakle im to da igraju u istom danu

  • Gox

    28. april 2017 | 17:54

    Ne palite raju vise pisite o formi ko kako igra..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA