≫ 

Partizan uradio veliki posao: Najveći talenat u poslednjoj deceniji stigao u Humsku (VIDEO)

Kvartet igrača OFK Beograda potpisao profesionalne ugovore u Humskoj

  • 18

Fudbalski klub Partizan u četvrtak je predstavio četiri nova igrača sa kojima su potpisani profesionalni ugovori.

Jedan od njih je posebno zanimljiv, jer je reč o momku za koga kažu da je "čudo od deteta", Pazarac Armin Đerlek (17), koga je sportski direktor kluba Ivica Iliev predstavio kao "najvećeg talenta u poslednjoj deceniji".

Pored Đerleka, Partizanu su pristupili i krilni napadač Lazar Nikolić (18), napadač Vukašin Jovković (16) i napadač Nikola Lakčević (18).

Sva četvorica dolaze iz OFK Beograda, kluba koji je u tesnoj vezi sa Crvenom zvezdom koja je pojedine svoje igrače u poslednje vreme slala upravo na Karaburmu.

- Veliko mi je zadovoljstvo, jer smo posle mnogo muka i dužeg perioda pokušaja na kraju uspeli da ga dovedemo, i izuzetno sma ponosan na to - rekao je Iliev za transfer Đerleka.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

O ovom momku pričao je biranim rečima.

- Reč je o izuzetnom talentu, jednom od najvećih u poslednjoj deceniji. Želim mu da bude uspešan najmanje onoliko koliko smo se mi trudili da ga dovedemo. Naravno, sad je sve u njegovim rukama, imaće podršku kao i svi ostali mladići u našoj školi. Ovo je put kojim ćemo iči, a to je jačanje naše omladinske baze koja je srce i stub kluba. Ja bih mu poželeo sve najbolje u godinama koje slede u crno-belom dresu, a siguran sam, i u reprezentaciji Srbije.

Đerlek je na promociji naglasio da je stigao u "najveći klub u Srbiji".

- Pre svega bih se zahvalio direktoru Ilievu na lepim rečima. Ja sam ispunio dečački san dolaskom u najveći klub u Srbiji i potrudiću se da opravdam ukazano poverenje - rekao je Đerlek koji je potpisao trogodišnji ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dok

    28. april 2017 | 18:28

    Bravo za upravu!!! Moze da pise ko sta hoce ali ovo je najbolja uprava!

  • GdK

    28. april 2017 | 17:41

    Aaaauuuu, TEK krece dominacija, ponovo, ZAUVEKKK .!. XXAAXXAA .!.

  • Colossal

    28. april 2017 | 19:46

    Ova trojka napadača Nikolić, Jovkovic i Lakcevic ima čuda da stvaraju. Nije mi jasno kako je Partizan uspeo da ih dovede. Bravo za upravu.Za malog pazarca sam čuo da je igrač "sredine terena" paker i veliki talenat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA