Bard Živa opet dominira: Učio sam igrače "Stavi gaće u kasetu za svaki slučaj, možeš da prdneš, pa da se osete tragovi kočenja" (VIDEO)

Legendarni trener ponovo nasmejao javnost svojim izjavama o srpskim fudbalerima i ponašanju u klubu

  • 7

Nekadašnji trener Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, Milan Živadinović, ponovo je briljirao u svojim izjavama o današnjem fudbalu i fudbalerima.

>>> Čuvajte se Bejbla protiv Velsa! Vrhunski biseri bivšeg selektora koji je rasplakao od smeha Srbiju! (VIDEO)

Živadinović je bio gost Balkan Info kanala gde je rekao dosta zanimljivih stvari a mi vam izdvajamo 6 najjačih citata Barda Žive.

Apropo situacije u Zvezdi i da li treba kupovati strance ili ne.

 1.  Ne može Zvezda da kupi Ronalda, jer nema 100 miliona, ali može nekog siromašnog dečaka iz provincije za pljeskavicu ili ćevape.

Povodom domaćih tajkuna i fudbalskih menadžera

2. Lepo je rekao naš patrijarh Ko ima velike pare nije ih stekao legalno

Živadinović govorio o situaciji današnjih igrača koji nemaju osnovnu higijenu pre, tokom i posle treninga.

3.  Učio sam igrače, da im ne pominjem imena, imaš kasetu u svlačioici, pa stavi neki dezodorans da kad digneš ruku da ne bude padanje u nesvest.

- Stavi i gaće za svaki slučaj, možeš da prdneš pa da se osete tragovi kočenja. Mene nisu učili treneri, ali to je svuda normalno, da vi imate kompletnu situaciju. Znate šta znači kad na obrijano lice stavite pomadu, pa nema bubuljica. Ovi naši ko da su preležali tifus, kad ga starleta poljubi imaju bubuljice.

Printskrin: Youtube/Balkan Info Printskrin: Youtube/Balkan Info

Priča o tome ko sve danas vodi klubove u prvoj ligi

4. Da bi nekada ušao da budeš trener prve lige, treba da radiš 10 godina u drugoj ligi, pa pet godina sa omladincima pa tek onda u prvu ligu i to ne Zvezda i Partizan. Danas ulaze preko noći, preuzimaju Zvezdu , partizan, Vojvodinu i posle tri godine te zaborave. Odeš u Kazahstan, vide da nemaš pojma, daju ti jednu platu i šutnu te. To su priče za malu decu.

O disciplini kod igrača

5. kad neće igrač da sluša mora da ga kaznim, a ne mogu materijalno jer nema kinte. Pa dam prvi trening ujutru u 6. pa šutira pola sata na gol gde nema mreže. Drugi trening u 7, pa sve tako iscepam do 12h. On šutne na gol a nema mreže, pa treba da ide u neku divljinu po loptu.

Povodom situacije da mladi fudbaleri upadaju u veze sa lakim devojkama

6. Kod nas te starlete kad namirišu da će neki mladi igrač u inostranstvo, odmah ga hvataju i ostaju u drugom stanju. U Inostranstvu važe druga pravila, ako se razvedu 90% imovine ostane njoj.

Pogledajte ceo intervju sa Milanom Živadinovićem i uživajte a na 38 minuta počinje ono o gaćama i dezodoransu

(Telegraf.rs)

-

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mилошке Србија

    28. april 2017 | 20:23

    He,he pa on je uvek imao izjave,kao da je izmislio fudbal.secam se kad je vodio zvezdu negde 1993 pojma nije imao

  • Slovenac

    28. april 2017 | 22:47

    Veran sam gledalac ove emisije.Ali nikad ne znaš,da li će biti ili ne....:-) Kad su gosti Živa ili Milovan Jovanović,to je pravi urnebes.:-) Ne postoji bolja emisija "pod kapom nebeskom", kad su gosti ova dvojica. Pozdrav iz Ljubljane

  • Paun

    28. april 2017 | 20:35

    Anđusizam ludovan živomanija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA