TRENER VOJVODINE ISPROZIVAO SUDIJU: Nije bio crveni karton, a penal za Zvezdu je prestrogo dosuđen! (VIDEO)

Radoslav Batak bio je prilično nezadovoljan suđenjem Srđana Obradovića na Marakani posle poraza od Zvezde (2:0)

  • 53

Trener Vojvodine Radoslav Batak bio je posle poraza na Marakani (2:0) ponosan na svoje igrače za koje je rekao da su dali i više od maksimuma. U prvom momentu nije hteo za kamere Arene posle meča da prokomentariše sporne situacije i rekao je da će o tome pričati posle pregledanog snimka. Istakao je samo da njegov tim ne bi primio gol za dve utakmice da nije bilo penala.

>>> Pogledajte crveni karton zbog kog je igrač Vojvodine plakao na Marakani! (VIDEO)

- Slažem se da smo odigrali i jednu i drugu utakmicu kvalitetno do tok 80. minuta, pogledaću kasnije snimak, neću ništa da komentarišem, ali mogu da kažem da ne bismo primili gol za dve utakmice. U prvom poluvremenu smo imali zrelije šanse, mogli smo da ih iskoristimo. Nemam šta da zamerim igračima, dali su i više od maksimuma i sve čestitke idu njima - poručio je Radoslav Batak za Arenu.

Ipak, na konferenciji je trener Vojvodine izneo mišljenje i o crvenom kartonu Antića, kao i o penalu koji je Srđan Obradović dosudio posle kontakta Vukasovića i Boaćija u šesnaestercu.

- Sudija je iz nepoznatih razloga dao crveni karton Antiću. Gledao sam snimak i mislim da je bilo prestrogo. Smatram da je i penal prestrogo dosuđen - kategoričan je bio Batak.

Takođe, sa stadiona je delovalo da je neko sa klupe Vojvodine želeo da povuče ekipu sa terena posle penala, ali je on to odlučno demantovao.

- Nisam želeo da izvučem ekipu. Naprotiv, ja sam vraćao igrače na teren. Ti pauzu sam iskoristio da im dodelim savete a teren nikada ne bih napustio. Borim se do kraja - rekao je Batak nakon našeg pitanja.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA