Moramo da pričamo o kamerama koje snimaju srpske fudbalske utakmice (VIDEO)

Ljudi više od 10 godina imaju ekskluzivno pravo na prenose Super lige u fudbalu, a ništa ne čine po pitanju užitka gledalaca

  • 91

Srpski fudbal srlja iz problematičnog vikenda u još problematičniji, a na listi stvari o kojima zaista moramo da pričamo i želimo da čujemo vaše mišljenje jesu kamere Arene Sport koje snimaju isti.

Ko zna koji put samo ove sezone smo čuli na utakmicama da se nešto ne vidi jer je kamera u lošem uglu (?!).

>>> BLAGO NAMA S OVAKVIM FUDBALOM: Od 19 golova ovog vikenda, samo dva su postignuta van 16 metara (VIDEO)

SADA, kada se gleda svaki aut, svaka sudijska odluka, a kamoli crveni kartoni i penali koji mogu da donesu prevagu u šampionskoj tituli, naše prvenstvo grafički i TV izgledaju baš amaterski.

Da ne pričamo što na internetu ne možete da nađete HD snimak nijedne utakmice domaćeg prvenstva.

Dalje, skoro nijedna diskutabilna sudijska odluka u studiju ne može valjano da se analizira, pa samo u utakmici Crvena zvezda - Vojvodina (veliki broj komentara na ovaj meč je stigao u Telegraf) nismo ljudski mogli da vidimo nekoliko situacija (za početak crveni karton i penal) u kojoj je komentator bio osuđen da izgovara sada već rutinske recenice "ne vidi se baš najbolje". Ok, kada će da se vidi???

DAKLE, koliko god plaćali za prava, TV prenosi domaćeg prvenstva su luksuz i obaveza, istovremeno.

Sudijska organizacija, koja ionako vaga po 10 do 12 dana da kazni nekog sudiju, uz snimke zvaničnog vlasnika prava taj posao moze samo da odloži.

Hej, 2017. godina je, a mi se bavimo brojem kamera i pokrivenošću terena na kojem uglavnom ne možemo da vidimo najvažnije čak i kad se po pet 6 puta ponavlja kadar.

PREMA TOME, stvarno, rođaci, ili radite te prenose kako valja ili nemojte više da ih radite?

Imate mogućnost da opišete svoj doživaljaj prenosa domaćih utakmica. Komentari vas čekaju.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crazy north

    1. maj 2017 | 11:01

    Ne prebacajte temu.Komentator je sve dobro video to i on dobro zna.Zna se koga gura za koga navija.Jedino je njemu bio sumnjiv go Tawambe.Tako da dosta vise spinovanja.Molim Boga da u prvo kolo nebeskom sampionu dodje prvak Poljske.

  • Pfc

    1. maj 2017 | 11:09

    Vidi se ovde sve lepo! Lopurde!

  • Miloš

    1. maj 2017 | 10:52

    Arenu treba ukinuti nude kao u hd programu utakmice a nigde od hd-a!!! Onda samo pokazuju zvezdu i partizan kad igraju ostale klubove ne! I uvek isti komentatori na zvezdinoj ili partizanovoj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA