Odgovor Grofa Božovića na brutalne optužbe iz Partizana će još više razbesneti Željka Pantića (VIDEO)

Trener Zvezde smatra da je ignorisanje najbolji odgovor i da dodatno iritira one koji optužuju njegov klub

  • 53

Trener Crvene zvezde, Miodrag Božović održao je konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Voždovca koja je na programu u subotu od 17 časova ''na krovu'', tržnog centra Stadion.

On je istakao da neće biti lako njegovom timu, jer igra na veštačkoj travi, ali se nada pobedi kako bi se približio osvajanju titule.

>>> Brutalne optužbe Partizan TV-a: Zvezda postaje kriminalni kartel, ovi su nadmašili i Arkanov Obilić (VIDEO)

- Neće biti lako na stadionu Voždovca zbog veštačke trave na koju se nismo navikli, ali se nadam da ćemo se brzo navići i da ćemo dobiti utakmicu i tako se primaći osvajanju titule.

Božović je zatim dobio pitanje da li ga opušta ''što Voždovac u plej-ofu nema pobedu''?

- Normalno da me ne opušta, ali u sportu i sve pozivitne i negativne serije se jednom završe, tako da ne smemo da razmišljamo o tome.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ko će zameniti Kangu, koji ne može da igra zbog žutih kartona?

- Najverovatnije će igrati Milijaš.

Zatim je Božović dobio pitanje kako priprema ekipu, kada se u medijima pojavljuje mnogo negativnih vesti i izjava iz crno-belog tabora.

''Koliko je vama teško da spremite ekipu s obzirom na pritiske i kampanju koja se vodi prema klubu, čak je i Zvezda prozvana kriminalnim kartelom?'' glasilo je pitanje novinara.

- Ignorisanje je najbolja stvar. Znate kako, kada nekoga ignorišete on se nervira. Tako da neću da odgovaram nikome kako mu ne bih dao mogućnost da pravi saopštenja. Znamo svi, javnost u Srbiji zna ko je i kako radio ovde svih ovih godina, od 1992. godine - odgovorio je Božović, a to je između redova poručio Partizanu, kao i voditelju Partizan TV-a, Željku Panitiću, jer je upravo on poručio da je Zvezda kriminalni kartel.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    5. maj 2017 | 13:37

    Naravno, od tih godina Partizan je uz pomoc rezima dolazio do titula i svega..postao miljenik vlasti u fudbalu i kosarci i sad bi oni da moralisu..banda komunisticka

  • Menadzer

    5. maj 2017 | 14:15

    Partizan i postenje dve galaksije!Misevima je mesto u rupi

  • mo sizlak

    5. maj 2017 | 14:56

    Ko sutira penal umesto Kange?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA