Čović otvoreno o Zvezdinom cilju: Napašćemo fajnal-for Evrolige naredne sezone (VIDEO)

Podsetimo, završni turnir najjačeg evropskog takmičenja igra se u Beogradu sledeće sezone

  • 41

Košarkaški klub Crvena zvezda i ove sezone bio je dominantan faktor u regionu, respektabilan u Evroligi, a gde su kontinuirani uspesi apetiti rastu...

Naredna sezona biće u tom pogledu veoma zanimljiva za crveno-bele kada je reč o Evroligi, iz dobro poznatog razloga: završnog turira koji se održava upravo u srpskoj prestonici.

Na pomen fajnal-fora i Zvezde u Evroligi, armiji navijača beogradskog kluba zacakle oči...

Neralan cilj?

Ako pitate prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana Nebojšu Čovića, to će i biti cilj kluba za narednu sezonu!

-  Želja je pokušati doći do Fajnal-fora, koji će biti održan u Beogradu. To znači da želimo da napravimo što bolji rezultat u Evroligi, da ponovo ostvarimo cilj osvajanja ABA lige, a za sve to su potrebni uslovi. A, ti uslovi zavise od finansija i to već moramo zajednički da procenjujemo, jer Zvezda nije privatni, ni lični klub, ona daje veliki doprinos i Beogradu i Srbiji. Kada pogledamo sezonu 16/17, mi smo jedini klub koji je ostao u Evropi do aprila. Sticajem okolnosti, mada ima i malo "više sile", nismo ušli u plej-of - rekao je Čović u intervjuu za Sportnework.

sve navijače zvezde u ovom trenutku najviše zanima kako će izgledati ekipa naredne sezone, da li će Radonjić ostati na klupi...

- Rano je, ali okvirna strategija je poznata. Sačuvaćemo jezgro tima zbog kontinuiteta. Isto važi i što se tiče stručnog štaba, odnosno bar su nam takva razmišljanja. Pravićemo tim u skladu sa željama i realnim mogućnostima - rekao je Čović čiji kompletan intervju možete pogledati u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    6. maj 2017 | 21:18

    Sumnjam, posto tvoj odraz u ogledalu Vucela, zajedno s'Zekom preuzima i KKP, tako da, sto si 'mutio' MUTIO SI, KRAJ TI SE PRIMAKAO, DOLAZE "MAJSTORI" i osobe koje nikada nisu bili kaznjavane/procesuirane i optuzivane, za razliku od celnih 'ljudi' iz SDcz .!. XXAAXXAA .!.

  • Жика Живац

    7. maj 2017 | 09:07

    Čovo uzmi Fk!

  • Trtoguz

    7. maj 2017 | 00:59

    Bravo Covicu tako se radi..preuzmi stvar u svoje ruke i u fudbalu, jer nas jedino ti mozes izbaviti iz dna...skidam kapu Covicu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA