Edin Avdić poslao Jokiću poruku: Ovo je najbolji mogući savet zbog kog Nikola treba da igra za Srbiju! (VIDEO)

Odlično poređenje napravio je Avdić povodom reprezentativnog izazova koji čeka Srbiju i, nadajmo se, Jokića

  • 6

Jedan od košarkaškoj javnosti omiljenih komentatora, Edin Avdić, poslao je kristalno jasnu poruku i savet Nikoli Jokiću povodom predstojećeg Eurobasketa.

Novinar Arenesport koji važi za jednog od najvećih poznavalaca NBA košarke, naveo je idealan primer zašto bi naš reprezentativac trebalo da momentalno donese odluku koja će obradovati celu Srbiju.

- Malo je igrača kojima je reprezentacija donela loše. Pogledajte samo kako su odigrali NBA sezonu momci iz B tima SAd koji je otišao u Španiju na Svetsko prvenstvo. Kako je Irving odigrao posle toga, kako je Harden odigrao, kako su svi oni... Kenet Farid, Klej Tompson. Ja ne znam nikoga ko je iz tog tima odigrao lošije posle toga. Generalno svi koji dođu sa velikim samopouzdanjem, to pretoče u vrhunsku klupsku sezonu. Možemo tri dana da nabrajamo igrače - rekao je Avdić u intervjuu za Double-double.

Što se evropskih primera tiče, najbolji je Huan Karlos Navaro.

- Navaro je od 1997. do 2013. igrao na svim turnirima, za sve selekcije, tek ga je neka fraktura spopala pred Sloveniju. Razumem zamor materijala, ali tebi niko ne može da zabrani da igraš. Drugo, ne može to doneti ništa loše, samo boljitak u samopouzdanju i repertoaru. Jokić je bio tu na Olimpijskim igrama, pa je sedeo na klupi jer je Maloun uparivao sa Nurkićem. Taj period je bio na klupi, pa je uskočio u naslovnu ulogu i jahao do kraja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P.D.

    8. maj 2017 | 09:00

    Pozdrav najboljem sportskom komentatoru kosarke uopste velikom znalcu ovog sporta.Milina je slušati tvoje prenose komentare.Sve najbolje majstore.

  • Sasa

    8. maj 2017 | 10:40

    Kao kap.

  • ckeza

    9. maj 2017 | 01:17

    Nema pojma da prenosi utakmice, klovnovi su obojica. Sve sto zna je kao kap i kakva cigla haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA