≫ 

Terzić: Spreman sam da odem iz Zvezde, osvedočeni lopovi se pozivaju na kalčopoli! (VIDEO)

Terzić uputio veoma oštre reči prema taboru crno-belih

  • 55

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić spreman je da preuzme odgovornost za loše rezultate i gubitak prvog mesta, odnosto potencijalne šampionske titule.

Trener Miodrag Božović je već otišao, a na promociji novog trenera Boška Đurovskog, prvi se javnosti obratio Terzić.

- Mogu da kažem da sam radio odgovorno, časno i pošteno u intresu Crvene zvezde. Na toj skupštini ću podneti izveštaj o radu, a delegati će dalje odlučitit treba l i dalje da vodim klub. Spreman sam i da odem, i mnogo veća imena su od mene odlazila. Sigurno je da ćem ojednog dana otići iz Zvezde, ali je obaveza svih nas je da je ostavimo u boljoj situaciji nego što smo je zatekli. nisam sigran da su to radili moji prethodnici. Ono što jesam jeste je da je ostavljamo na zdravim osnovama, a to je da novo rukovstvo će imati bolju startnu pozicijuu. Dokle god sam ovde, boriću se do kraja. Imamo još tri prvenstvene i dve utakmice u Kupu. Sada ćemo imati bolji ambijent za rad.

On je ironično dodao i da je "sada u poslednja dva dana konačno regularno prvenstvo", a onda se osvrnuo na pojedine mečeve.

>>>(LIVESTREAM) Pratite uživo povratak Đurovskog u Zvezdu: Vođe Delija su na predstavljanju novog trenera!

- Svedoci smo svega šta se dešavalo i kakvu je hajku najprljaviju vodio Partizan sve vreme, i nagovestio sam da će to raditi, da je Zvezda držani projekat, da je Terzić kriminalac. Nas su pokrali u derbiju i dali Danilu Grujiću da ne isključuje Leonarda, koji je posle dao gol, niti je sviran faul nad našim golmanom.

- Imali smo saznanja da je instruisan derbi. Kada szu poslali nesretnog Lukića na Voždovac, i nije svirao dva penala, i tada smo upozoravali. To je taj sudija koji je pokrao omladince na Brodarcu. Nisu to greške, imali smo saznanja da ima instrukcije kako da sudi. Poturaju onoj budali što vodi Partizan TV da urušava sve što je uradila Crvena zvezda. Oni koji su osvedočeni lopovi se sada pozivaju na kalčopoli.

On je poručio da će Zvezdu ostaviti sa 25 miliona evra duga, i da zdravijim nogama nego kada je došao, a o novom treneru će biti reči na kraju sezone.

- Neprimerena je priča o Keku i drugim trenerima dok je tu Đurovski. Kad prođe finale Kupa, pričaćemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moralni Gmizavac

    8. maj 2017 | 13:32

    Pod 1.Jednom si vec bio otisao i podnio ostavku zajedno sa ostalim u klubu,oni su svi otisli ,a ti se usutio! 2. Ti pricas o nekim lopovima i kriminalcima!? Pa ti si bjezao i sakrivao se od zakona koliko ja znam! 3.Pokraden si u derbiju!? Imas li barem pameti ako ne obraza da to ne govoris jer sam sebi 'uskaces u stomak'!Mislim da te zbog takvih stvari nepodrzavaju ni Zvezdini navijaci...Upravu si za karton Leonardu,ali sta cemo sa svim ostalim na stetu Partizana!?Nemam vremena nabrajati greske sudija protiv Partizana! Sto se mene tice Doktore ostani u Zvezdi.

  • Sektor Juzni

    8. maj 2017 | 14:10

    Kakvo ludilo mozga pa to je strasno. Namestio 90% utakmica klubu koji vodi i sad pljuje po Partizanu. Gde ti je Tole? Da ga vratimo pa da mu opet pruzis podrsku. Vreme je da krenes sa saopstenjima i da opet kasne utakmice Zvezde i njenih filijala po 10 minuta. Zvezda ne moze da dobije nijednu ozbiljnu ekipu, videcete to u junu.

  • Knez

    8. maj 2017 | 14:51

    3 penala hocu jaaaaa necu 1 necu 2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA