Pogledajte prvi trening Zvezde pod Đurovskim: Novi kondicioni trener odmah zaveo vojničku disciplinu (VIDEO)

Radivoje Radaković je dao sve od sebe da maksimalno motiviše i natera fudbalere na vežbe pred taktičko uigravanje

  • 15
Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Crvena zvezda je u ponedeljak dobila novog trenera, Boška Đurovskog, koji je odmah postavio i novog kondicionog trenera. To će biti Radivoje Radaković, koji je već obavljao tu funkciju u vreme dok je trener kluba sa Marakane bio Robert Prosinečki.

>>> Prvi potez Boška Đurovskog od kako je preuzeo Zvezdu: Odmah promenio Grofovo pravilo koje su navijači kritikovali (FOTO)

>>> Gospodski gest Grofa Božovića na rastanku: Upao u svlačionicu i održao govor fudbalerima i novom stručnom štabu

Naše kamere su bile na prvom treningu i imali smo dozvolu da snimamo prvih 15 minuta, pre nego što počne rad na taktičkom planu novog trenera Zvezde. Za to vreme smo se fokusirali na rad igrača sa Radivojem Radakovićem, koji je odmah zaveo strogu disciplinu i u nekoliko navrata podviknuo igračima da se ozbiljno rade vežbe i bodrio ih dok su radili isto što im je on i pokazivao.

''Noge da se odvoje od zemlje'', ''ajmo, ajmo'', ''drži balans'' - sve vreme je uzvikivao Radaković i podsticao fudbalera Zvezde na maksimalan rad:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZ

    8. maj 2017 | 20:45

    Svi rade trce,a Kanga se mlati i smeje..

  • Vlajko

    8. maj 2017 | 21:18

    Kasno.

  • ing.Milos Djonovic

    8. maj 2017 | 20:30

    Teze je mjeriti u toj guzvi.Pocetak treninga 5 krugova oko igralista i odmah se vidi ko trci ko ne trci.I tada radi stoperica.To je u principu malo cca 2 km.Ali ako se to radi svaki dan vidi se odmah ko sporstski zivi ko ne. Pozdravljamo. Milos Djonović

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA