≫ 

Novak našao prelazno rešenje: Ovo će biti novi Đokovićev trener!

Novak pronašao prelazno rešenje kada je stučni štab u pitanju, a kako najbolji srpski teniser funkcionisati sa novim timom videćemo već u Madridu

  • 38

Novak Đoković će na Mastersu u Madridu biti u neobičnoj ulozi, pošto iza sebe neće imati svoj dugogodišnji tim, nakon raskida saradnje sa Marjanom Vajdom, Miljanom Amanovićem i Gebhardom Fil-Gričom.

Najbolji srpski teniser je na konferenciji za novinare pred četvrti Masters ove sezone istakao da je to bila obostrana odluka i da su i on i njegov doskorašnji tim odlučili da je vreme za promene.

>>> Velika analiza Telegrafa: Ko hoće, ko može i ko ume da vrati Novaka na pravi put?

>>> Đoković prvi put pred kamerama o raskidu saradnje sa Vajdom i ostalim članovima tima (VIDEO)

Kako je Đoković rekao, neće žuriti sa izborom novog trenera, a naglašava da se oseća dobro i da ima samopouzdanja u sebe. Za sada će ulogu trenera preuzeti njegov brat Marko Đoković, koji mu je asistirao tokom treninga u Madridu, gde brani titulu.

U stručnom štabu Novaka ostao je i Španac Pepe Imaz, koji će praviti društvo Marku Đokoviću u trenerskoj ulozi. Markovo zaduženje će biti tenis, dok će Imazova specijalnost biti rad na psihološkoj relaksaciji i skolističkom pristupu tenisu i životu.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>> Životna ispovest brata Novaka Đokovića: Nisam imao život, nisam imao prijatelje, a onda se pojavio on (VIDEO)

Đoković je na konferenciji u Madridu istakao da je Pepe u njegovom stručnom štabu već 4-5 godina, i u periodu najvećih uspeha u njegovoj karijeri, te da je pogrešno vezivati ga za loš period u karijeri nekada najboljeg tenisera sveta posle Rolan Garosa 2016. godine.

Novak će svoj prvi meč igrati u sredu sa pobednikom duela Tomi Robredo - Nikolas Almagro, i tada ćemo prvi put moći da vidimo novi Novakov tim na delu, kao i kako se Marko Đoković snalazi u ulozi trenera svog brata.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grunf

    9. maj 2017 | 08:35

    Od Marka tenis a od ovog ludaka psihicku podrsku !!! Daj Novace uozbilji se covece

  • Veverica

    9. maj 2017 | 08:59

    Inace brat Marko ce jako da mu pomogne strasno decko nije u vinkli a on ga non stop vuce sa sobom ok brat mu je i zeli da mu pomogne ali Novak je trebao da mu kupi negde kucu da zivi obradjuje basticu to je jako dobra terapija....

  • Lols

    9. maj 2017 | 08:34

    E moj Novace pa ti si jedino tog Pepea trebao da maknes a ne ostale,od kad je Pepe tu ,ti vrtoglavo padas,mani se Pepea vrati Vajdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA