≫ 

Pitali su Vidića da li bi preuzeo klupu Zvezde: Odmah su proradile emocije u Nemanjinom odgovoru (VIDEO)

Slavni srpski fudbaler sa velikim emocijama govorio o crveno-belima

  • 19

Nemanja Vidić je u Beogradu, u sklopu marketinških aktivnosti, povodom promocije saradnje Eurobanke i Mančester junajteda. On je na konferenciji za novinare odgovarao i na pitanja vezana za aktuelnu situaciju u Crvenoj zvezdi, njegovom matičnom klubu, odakle je počela njegova bogata karijera.

>>> DOSAD NAJVEĆA ISPOVEST NEMANJE VIDIĆA: Kako sam preživeo najteži trenutak u Zvezdi i životu, NATO bombe, i kako se spremam da budem trener

Dosta puta sam rekao da sam navijač Zvezde, da mi je bio san da igram za nju, nisam ni očekivao da budem kapiten, imao sam samo najosnovniji san da se pojavim na Marakani i da zaigram. Mnogo lepih uspomena sam doživeo sa Crvenom zvezdom i Mančester junajtedom, za koje sam emotivno vezan - rekao je Vidić.

Novinare je interesovalo i da li razmišlja da bude trener crveno-belih, pošto je počeo školovanje za trenersku karijeru, a Zvezdi je potreban trener, nakon što je otišao Miodrag Božović, a na njegovo mesto kao privremeno rešenje došao Boško Đurovski.

- Završio sam A i B licencu, a za usavršavanje PRO licence sam se odlučio da idem u Englesku, što mislim da će mi pomoći u razvoju. Što se tiče budućeg posla, ne treba da te put vodi. Sigurno da je Crvena zvezda klub gde sam ja proveo možda i najlepše trenutke svoje karijere, klub za koji sam navijao, gde sam osvojio prvi trofej... sigurno da me vežu lepe uspomene.

- Takođe i reprezentacija. Sigurno da je san svakog menadžera da jednom bude selektor reprezentacije. Tako da su to neke stvari koje emotivno razmišljaš da bi mogli da budu tvoji klubovi, ali šta je realnost videćemo. Ostavimo da vidimo šta će se desiti u budućnosti - rekao je Vidić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Interceptor

    10. maj 2017 | 15:26

    Odlican igrac nula od covjeke rastero pola igraca iz Rep. Svadjama i ucjenom da ce samo tako igrati i onda i on napusti . Kapa dole za karijeru i palac dole za ljudstvo

  • ☆☆☆

    10. maj 2017 | 16:44

    Nemanja samo nek dođr,nek bude u stručnom štabu..samo nek dođe.Mnogo bi značilo klubu i igračima da u svojim redovima ima ovakvu svetsku fudbalsku legendu koju je upravo Marakana i Zvezda izrodila.Nemanja legendo dođi!!!

  • Nešo

    10. maj 2017 | 15:20

    Da si se vratio u Zvezdu koju toliko"voliš"da završiš karijeru pa i da ti se kao pocetniku pruzi sansa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA